Oldal frissítése

Be quiet! DARK POWER PRO 11 1000W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Be quiet! DARK POWER PRO 11 1000W

Akár egy csendben működő játékos számítógépet szeretne összerakni, vagy egy alapgépet megfelelő tápellátással, különös figyelmet kellene rá fordítania. A Be quiet! cég piacra dobta ezt a kiváló tápegységet, amely maximális megbízhatóságot, kiváló teljesítményt és különösen csendes működést kínál a felhasználóknak. Ezeknek a paramétereknek a méltányos árral való kombinációja rendkívül népszerűvé tette ezt a tápegységet.

Legfontosabb jellemzők

  • 1000W-os teljesítmény méltányos áron
  • 135 mm-es Silent Wings ventilátor változtatható sebességgel
  • Hatékonysága akár 94%
  • Alacsony feszültség elleni védelem, túlfeszültség elleni védelem, túlterhelés elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem
  • Prémium japán kondenzátorok
  • NVIDIA SLI Ready tanúsítvány és AMD CrossFireX
  • Akár 4 hővezérelt ventilátor csatlakoztatása
  • Moduláris kábelezés
  • aktív PFC

Stabil teljesítmény minden körülmények között

A Be quiet! tápegység folyamatosan 1000W-os teljesítményt nyújt, , és a teljes energiafelhasználási hatékonysága akár a 94%-ot is elérheti! Nagyon csendes 135 mm-es ventilátorral rendelkezik, amely növeli a tápegység megbízhatóságát és biztosítja minden alkatrész tökéletes hűtését. A vázhoz speciális elem van hozzáépítve, amelynek köszönhetően a tápegység nem továbbítja a nemkívánatos rezgéseket és zajt.

A négy db 12V-os kivezetés biztosítja a teljes feszültségstabilitást még nagy teljesítményű rendszerek esetén is. A széles körű csatlakozóknak köszönhetően mindent a tápegységhez tud csatlakoztatni, amire szüksége van. Találni fog számos SATA és PATA csatlakozót merevlemezek és optikai meghajtók csatlakoztatásához, emellett van FDD (floppy disk drive) kimenet is. Természetesen nyolc (PCIe 6 + 2-pólusú) csatlakozóval is rendelkezik high-end grafikus kártyákhoz.

Biztonság mindenek előtt

Ahhoz, hogy a tápegység maximálisan megbízható legyen, számos védelmi elemmel van felszerelve, amelyek megvédik a hozzákapcsolt komponenseket egy esetleges összeomlás esetén. Ebben a tekintetben igazán odafigyelt a gyártó és a túlmelegedés elleni védelem mellett túlfeszültség elleni védelemmel, alacsony feszültség elleni védelemmel, túlterhelés elleni védelemmel és zárlatvédelemmel is felszerelték a tápegységet. Alapozza meg PC-je stabil tápellátását ezzel a remek tápegységgel!

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 1 000 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Levehető kábelek, Aktív PFC, Termikus sebesség szabályozó, Power switch

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Platinum
Hatékonyság 94 %

Csatlakozók

Konnektorok ATX 24pin
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
PCI express 6-pin-es csatlakozók száma
15-pines SATA csatlakozók száma 10×
Molex FDD 4-pin száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 193 mm (19,3 cm)
Tömeg 2,38 kg (2 380 g)
Kód:  BN254
Termékszám:  BN254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10