Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Bcon Gaming Wearable Series 1

Bcon Gaming Wearable Series 1


Tégy szert előnyre és légy mindig legalább egy lépéssel előrébb, mint az ellenfeleid. A Bcon Gaming Wearable Series 1 egy forradalmian új játékvezérlő, amely stílusosan kiegészíti a billentyűzetet és az egeret. Azt kérdezed, mire szolgál? Ezen a low-latency (alacsony késleltetésű) vezérlőn 4 különféle parancskombinációt állíthatsz be, akár hat betáplált mozgási paranccsal. A Bcon Gaming Wearable 1-es sorozatával mostantól egyetlen mozdulattal hozhatsz létre kombókat, hibakockázat nélkül. Kompatibilitása garantált minden játékkal és programmal, amely támogatja a billentyűzetet és az egeret.


Kiváló vezérlő nem csak játékosok számára

Csatold a Bcon-t a lábfejedre, párosítsd a számítógéppel a Bluetooth-on keresztül, és állítsd be a mellékelt szoftverben azokat a billentyűket vagy billentyűkombinációkat, amelyeket használni szeretnél. Ez minden, s máris kezdhetsz játszani. Persze a vezérlőt nem csak a lábfejedre csatolhatod - reagál a mozgásra ha a csuklódra, könyöködre, vagy akár a fejedre erősíted. Éppen ezért kiváló segítőtárs a mozgáskorlátozottak számára, akiknek nem csak a számítógépes játékokhoz, hanem az intelligens eszközök vezérléséhez is óriási segítséget nyújt. Kiválóan használható kreatív alkalmazásokkal is, mint például az Adobe, Autodesk, és még sok egyéb.


Hogyan működik a Bcon Gaming Wearable Series 1?

A vezérlő a cipős lábra is rögzíthető, de nagyobb pontossággal működik, ha csupasz lábunkon használjuk. A Bcon-t úgy irányítjuk, hogy lábfejünket négy irányba mozgatjuk - előre, hátra, jobbra és balra, változó intenzitással. Attól függően, hogy mennyire döntjük meg lábunkat bármelyik irányban, több különböző gombot vagy billentyűkombinációt aktiválhatunk. Hasznos funkció a visszajelzés rezgések formájában.



A Bcon Gaming Wearable Series 1 illesztőprogramjának főbb jellemzői

  • Könnyen beállítható és használható
  • 4 különböző parancskombinációt állíthatsz be, legfeljebb hat betáplált mozgási paranccsal
  • Tartozék billentyűzethez és egérhez
  • Bármilyen játékkal kompatibilis
  • Nemcsak játékhoz, hanem fogyatékkal élők számára is használható
  • Minimális rendszerkésés és energiafogyasztás - élettartam 6 óra
  • Visszajelzés rezgés formájában
  • Állítható tépőzáras pánt


Bajnokok számára készült

A Bcon Gaming Wearable Series 1. illesztőprogram tökéletes még a legigényesebb játékosok számára is, és e-sportokban is használható. A fejlesztés során a nagy hangsúlyt fektettek az alacsony bemeneti késleltetésre és a nagy érzékelési pontosságra. Fontos funkció a -5 és + 5 ° közötti hiba zóna mely minden irányban biztosítja, hogy a vezérlő ne aktiválódjon véletlenül. Tehát ha nyugtalan vagy izgatott vagy a játék során, ez a funkció mindenképpen hasznos.


A Bcon Gaming Wearable Series 1 műszaki adatai

Cortex-M4 32 bites, 64 MHz-es processzor
Háromutas érzékelők, amelyek másodpercenként 1000-szer mérik a vezérlő helyzetét
Többszínű SMR LED jelző
Rezgőmotor a parancsok visszajelzésére (11 000 fordulat / perc)
Szabványos microUSB töltőport (nem tartalmaz microUSB kábelt)
Li-Pol akkumulátor akár 6 órás megszakítás nélküli játékkal
Tölthető használat közben
Méretek:
63 x 50 x 18 mm
Tömeg:40 g
Rendszer követelmények:
Számítógép és Bluetooth
Windows 10 az optimális konfigurációs szoftver teljesítményéhez
Bármelyik számítógépes játék, amely támogatja a standard billentyűzetvezérlést
A csomag tartalma:1x Bcon - Gaming Wearable1 × Támasz a Bcon rögzítéséhez1 × Tépőzáras pánt a támasz rögzítéséhez



Paraméterek

Platform

Platform PC
Kód:  BconA01
Termékszám:  BCON-KEY1-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10