Oldal frissítése

BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BAYBY BBM 7010 Digital Audio Bébiőr LCD kijelzővel

Szeretnéd, ha a gyereked állandó felügyelet alatt állna, még akkor is, ha éppen alszik a hálószobában? Szeretnél egy kellemes esti barbecue-zást a kertben, de nem akarod az alvó babát magára hagyni a házban? Akkor itt van az ideális megoldás a számodra a Bayby BBM 7010 Digital Audio egyirányú bébiőr képében, amelyet arra terveztek, hogy "vigyázzon" a  gyermekre a távolléted alatt. A jeladó hatótávolsága 300 méter, így nyugodtan ügyködhetsz a kertben. Emellet ez a digitális dajka egy egyedülálló DECT technológiát használ, amely az összesen 120 csatornájával biztosítja az igazán kitűnő  jelet. Ráadásul a jel titkosított is, így védve van a lehallgatástól. 5-féle hangerősségből választhatsz, és az LCD kijelzőn ellenőrizheted gyermeked szobájának a hőmérsékletét. A speciális ECO módnak köszönhetően hatékonyan kímélheted az akkumulátort is. Ne hagyd gyermekedet felügyelet nélkül egy pillanatra se, inkább szerezd be ezt a tökéletes eszközt!

Főbb jellemzők

  • Egyirányú hangátvitel
  • Az LCD kijelző mutatja a jelerősséget, az akkumulátor állapotát, az aktuális hangerőbeállítást és a hőmérsékletet a baba szobájában
  • Digitális DECT vezeték nélküli technológia a kiváló hangminőség érdekében
  • Jelátviteli frekvencia: 1.8 GHz
  • 120 csatorna - alkalmas a sűrűn lakott övezetekhez
  • Titkosított jelátvitell a fokozott biztonság érdekében és a lehallgatások ellen
  • Vizuális zajszint figyelő - LED-es kijelző
  • Hang- és fényjelzés jelhiba esetén
  • ECO mód - így az akkumulátor lassabban merül
  • 5-féle hangerő beállítás
  • 300 méteres hatótávolság

Nagy teljesítmény egyszerű designba rejtve

A Baybe BBM 7010 Digital Audio bébiőr minimalista díszítettségével és feltűnő gombjaival az egyszerű működtetést hivatott biztosítani. Ez a modell ideális a sűrűn lakott övezetekben, hála a hihetetlen, 120 csatornának, amely gondoskodik róla, hogy csakis kizárólag a saját gyereked hangját halld, és ne a szomszédaidat. A DECT szerepe, hogy kizárjon mindenféle interferenciát bármilyen más készülékkel, és egy ultra-érzékeny mikrofonnal együttműködve továbbítja szó szerint a babád minden egyes lélegzetét. Abban a pillanatban, hogy jelkiesés történik, a bébiőr azonnal értesít téged egy hang- és fényjelzéssel..

A csomag tartalma:
1x szülő egység
1x bébi egység
2x AAA 1.2V 400mAh újratölthető Ni-MH akkumulátor szülői egységhez
1x hálózati adapter a szülő egységhez
1x hálózati adapter a bébi egységhez

 

Paraméterek

Típus

Bébiőr típusa Klasszikus (audio)

Tulajdonságok

Hatótávolság 300 m
Szülői egység tápellátása Hálózat (230 V)
Gyerek egység tápellátása Hálózat (230 V)

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, DECT technológia, Öko mód
Kód:  BABY0307
Termékszám:  8590669180998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05