Oldal frissítése

Battlefield 4 - Xbox One

4,9 8 értékelés

Battlefield 4 - Xbox One

páratlan minőség

'The Ultimate Experience' - 'Az "Ultimate" Élmény'

A Battlefield 4 egy akciójáték. A Battlefield játékosok rendszeresen átélik az érzést, amikor a valóság és a játék világa egymásba mosódik - ilyenkor tapasztalod meg a siker örömének legzsigeribb pillanatait. A játék a nagyteljesítményű Frostbite 3 motoron fut, amelyet a következő generációs eszközök számára alkottak meg. A Battlefield 4 így nyújt totálisan realisztikus, egyedi és drámai akciót. Csak a Battlefield játékokban zúzhatod porrá ellenségedet - a rejtekhelyével együtt.

Battlefield 4

kampány

'Long Way From Home' - 'Az otthon messze van'

A negyedik folytatás lenyűgöző single-player kampánnyal rendelkezik, amely egy Sanghajban található felhőkarcoló evakuálásával kezdődik. A hazatérés egyáltalán nem gyerekjáték. Szerencsére egy egész katonai arzenál, és a parancsnoki pozíció a segítségedre lesz a legtaglózó akciójelenetek túlélésében.

dinamikus környezet

'Kill With The Environment' - 'Használd a környezetet a harc során'

Az új, Levolution névre hallgató technológia valós időben alakítja át a tájat a bekövetkezett pusztítás mértékének megfelelően. Kikapcsolhatod az áramot az épületekben, vagy egyenesen porig is rombolhatod őket.

Battlefield 4

Multiplayer

'...that you've never seen before' - '...ahogy még soha nem láttad'

A multiplayer csaták során akár 64 játékos küzdhet egyszerre újabbnál újabb térképeken. Legyél Te a szárazföld, a tengerek vagy a levegő ura, és találd meg a győzelemhez vezető utat.

PÁRATLAN GRAFIKA

'Realistic experience' - 'Valósághű élmény'

Minden úgy történek, ahogy azt a környezettől elvárnád - és amilyen részletességig azt elvárnád. A ténylegesen kamerákkal digitalizált arcoktól és karakterektől a letaglózó fényhatásokon át a fegyverropogásig minden a valósághoz lehető legközelebbi élményt nyújt. Csak a Battlefield 3-mat és 4-et hajtó Frostbite Engine 3 képes ilyen fotorealisztikus élmény megteremtésére. Merülj el a háború csodálatos káoszában, amely elszabadul a Csatamezőn.

Battlefield 4

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai, Lövöldözős
Játék környezet Katonai

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Battlefield

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MXO107
Termékszám:  1029084
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20