Oldal frissítése

ZEPP érzékelős BASEBALL labda

ZEPP érzékelős BASEBALL labda

A Baseball és softball olyan játékok, amelyeknél minden apró részletet megválaszthat. Ha ismeri ezeket, akkor fejlesztheti a képességeit hogy a versenytársai előtt járjon. A Zepp érzékelő egy olyan eszköz, amely az Android vagy iOS alkalmazással megmutatja, hogyan javíthat az ütésein, hogy meglepje saját környezetét a továbbfejlesztett teljesítményével. Ez a forradalmi technológia áttörést jelenthet az edzések terén, emellett alkalmazása igen egyszerű, amely megkönnyíti a fejlődését.

Az érzékelő funkciói:

  • A technikájának 3D-s elemzése
  • Méri az ütése sebességét is
  • Méri a kéz sebességét
  • Lendítési idő mérése
  • Dobás szögének kiszámítása
  • Függőleges szög kiszámítása
  • Az elemzés megtekintése videón

Megkapja az adatokat is a méréshez

Több, mint 90. 000 adatot kaphat már heti 30 dobással is, amely értékelés információt nyújt arról, hogy mit csinál jól a dobás során, illetve arról is, hogy mire kell figyelnie a jövőben. Az érzékelő tippeket és gyakorlatokat is biztosíthat a technikájának további javítására. Egy héten belül többet tanulhat ezzel a labdával, mint egyébként az egész szezonban.

Könnyen kezelhető, azonnali eredményekkel szolgál

Az érzékelő telepítése és beállítása szinte gyerekjáték. Csak tegye az érzékelőt az ütő tetejére, helyezze az érzékelőt pontosan a helyére és csatlakoztassa Bluetooth-on keresztül az okostelefonhoz vagy tablethez. Ezután a készüléke kijelzőjén lehetősége lesz megtekinteni a felvételeket. Még a profi baseball vagy softball játékosok is meglepődnek az edzést támogató eszköz biztosította gyors eredményeken.

 
Kód:  FTBA009k

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05