Oldal frissítése

BARRIER Style narancssárga

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BARRIER Style narancssárga

Szeretnél pénzt és energiát megtakarítani a palackozott vízen? A BARRIER vízszűrő kancsó a megfelelő választás számodra. A népszerű, keskeny kialakítású modell befér a hűtő ajtaján lévő tartókba és ergonomikus fogantyújának köszönhetően mindenkinek kézre áll. A BARRIER vízszűrő kancsó számos modern színben elérhető. A csomagban egy Standard szűrőbetét kapott helyet, és a fedélen lévő indikátor jelzi majd neked, hogy mikor kell cserélni a szűrőt. A Standard mellett további 4 szűrőtípus közül választhatsz, különféle vizek szűréséhez. A kancsó mosogatógépben mosogatható.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív, keskeny kialakítású szűrőkancsó
  • Belefér a hűtő ajtaján lévő tartókba
  • Tesztelt és tanúsítvánnyal rendelkező termék
  • Partoncsere jelző
  • Egy Standard szűrőbetétet tartalmaz a csomagolás
  • A szűrőbetét egyszerűen cserélhető
  • A szűrőbetét élettartama: akár 350 liter víz 

Tanúsítvánnyal rendelkező termék

A terméket a vízminőséggel foglalkozó Water Quality egyesület tesztelte és vizsgálta be az NSF/ANSI 42 szerint (klórszint csökkentése, íz és szag csökkentése), az NSF/ANSI 53 szerint (kadmium-, réz- és higanytartalom csökkentése) és az NSF/ANSI 372 szerint (ólomtartalomra vonatkozó biztonsági előírások betartása). A kanna minőségi, ivóvízhez alkalmas műanyagból készült, az anyag BPA-t nem tartalmaz.

Praktikus design

A kiöntő úgy van kialakítva, hogy a szűrt vízbe ne kerülhessen por. A különleges kialakítás megakadályozza a fedél leesését is. A kiöntő automatikusan kinyílik, ha megdöntöd a kancsót. A szűrőbetétek egyszerűen becsavarozhatóak, élettartamuk 350 liter víz vagy legfeljebb 3 hónap. A kancsó mosogatógépben mosogatható, legfeljebb 40°C-on.

Teljes űrtartalom:
2,6 l

Szűrt víz űrtartalma:
1 l

Méretek:
26 × 26 × 10 cm
Tömeg:
0,63 kg
Szűrőbetét kapacitása:
350 liter szűrt víz (max. 3 hónap)

Paraméterek

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző Mechanikus
Kód:  BARI015
Termékszám:  47001300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10