Oldal frissítése

BARRIER Grand Neo sötétkék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BARRIER Grand Neo sötétkék

Szeretnél pénzt és energiát spórolni a palackozott vízen? Akkor a BARRIER vízszűrő kancsó a megfelelő választás számodra. A népszerű modell fejlett design-ja az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. A kancsón levő élettartam kijelző emlékezteti a használót, amikor a szűrőbetét megérett a cserére. A BARRIER vízszűrő kancsó számos színben elérhető. A szűrőbetét egy hagyományos szűrőbetét. A hagyományos mellett további 4 szűrőtípus közül választhatsz, különféle víz előállításához.

Legfontosabb jellemzők

  • Tesztelt és tanúsított termék
  • Szűrőbetét csere jelző
  • Praktikus kialakítás
  • Egy hagyományos szűrőbetétet tartalmaz
  • Egyszerűen kicserélhető szűrőbetét
  • Szűrőbetét élettartama 350 liter víz megszűrése
  • Térfogat 4,2 l

Tanúsított termék

A terméket az NSF / ANSI 42 Water Quality Association vizsgálta és tanusította a benne előállított víz klórtartalma, íze és szaga szempontjából. A termék által előállított víz kadmium-, réz- és higanytartalma megfelel az NSF / ANSI 53 szabványnak, az ólomtartalma pedig megfelel az NSF / ANSI 372 biztonsági előírásnak. A kancsó magas minőségű, BPA-mentes ivóvizet állít elő. 

Praktikus kialakítás

A tölcsér úgy van kialakítva, hogy a szűrt vízbe ne kerülhessen szennyeződés. A különleges kialakítás megakadályozza, hogy a fedél leessen. A tölcsér automatikusan kinyílik, amikor a kancsót megdöntöd.  A szűrőbetétek egyszerűen becsavarozhatóak, élettartamuk kb 350 liter víz szűrése, vagy legfeljebb 3 hónap. A kancsó mosogatógépben mosható legfeljebb 40 ° C-on.

Paraméterek

Össztérfogat: 4,2 l
Szűrt víz térfogata: 2 l
Méretek: 28 × 14 × 26 cm
Tömeg: 0.76 kg
Szűrőbetét élettartama: 350 liter szűrt víz (max. 3 hónap)
 

 

Paraméterek

Szűrőkanna

Teljes térfogat 4,2 l
Szűrőcsere jelző Mechanikus
Szűrt víz térfogata 2 l
Kód:  BARI010
Termékszám:  47001800
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10