Oldal frissítése

YATO lemezekhez 260 mm valódi CrMo

5 1 értékelés
8 090 Ft

YATO lemezekhez 260 mm valódi CrMo

A professzionális YATO YT-1911 vágóolló olyan pengékkel rendelkezik, melyek megfelelnek a jobb íves és egyenes vágáshoz. Az olló markolata nagy szilárdságú króm-molibdén ötvözött acélból készülnek. A fogaskerekes mechanizmus és az ergonomikus fogantyú előnye, hogy a vágáshoz szükséges erő csökken.

Használd a YATO YT-1911 lemezvágó ollót ott, ahol nagy mennyiségű fémlemezt kell kézzel elvágni. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően könnyű vele dolgozni. A réz és a lágy fémek, hengerelt acél vagy rozsdamentes acél egy bizonyos szélességig gond nélkül vágható.

Főbb előnyök

  • Professzionális kidolgozás
  • Nincs szükség olyan nagy szorítóerőre
  • Nagy szilárdságú anyagból készült
  • A fémlemez nem fog zsugorodni
  • Pontos, jobb íves, és egyenes vágás

Az olló markolata

Valószínűleg mindenki tapasztalta már, amikor fémlemezt akart vágni, hogy a fémlemez megcsúszott, amikor összenyomta az ollót. Az eredmény görbe vágás lett, amit senki sem szeret. Ez nem történhet meg a YATO YT-1911 lemezvágó ollóval. Az olló kapottmikrofogazást, amely megakadályozza, hogy a fémlemez lecsússzon a vágástengelyről.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Kézi
Felhasználási terület Pléh, Acél, Rozsdamentes acél, réz
Vágandó anyag maximális átmérője 1,8 mm
Vágási hosszúság 35 mm
Tulajdonságok Ergonomikus fogantyú

Méret & súly

Hossz 260 mm
Tömeg 0,6 kg
Kód:  AUPR1223
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YT-1911
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05