Oldal frissítése

Yato YT-82220 oszcilláló gép

29 390 Ft

Yato YT-82220 oszcilláló gép

Bemutatjuk azt a szerszámot, amely minden ezermester álma. Legfontosabb előnye, hogy egyszerre több igényt kielégít. Képes kezelni olyan feladatokat, mint a gyors őrlés szétaprózott és nehezen hozzáférhető helyeken, különféle anyagok vágása és metszése - kezdve fától és acéltól, vagy tipikus hántolás, kaparás és köszörülés. Ez attól függ, hogy milyen tartozékokat használsz jelenleg.

Főbb jellemzők

  • Gyors leengedés a zárókar segítségével a gombok használata nélkül
  • Profi szorítófejek
  • A motor elektronikus fordulatszám-szabályozása
  • Tároló tok az indító szettek készletével

Széles kompatibilitás

A készülék modern elemei teljesen kompatibilisek más ilyen eszközökkel és kiegészítőkkel, így minden munkahelyen teljesen többfunkciós lesz. Mindegyik gyors reteszelő szerszám használható billentyűzet nélküli zárókarok, valamint szerszámzárók használatával, amelyeket egyéb nagyméretű professzionális eszközök gyártói is használnak, mint például a Fein, a Bosch, a Makita, a Miwaukee, AEG, Skil, Einhell, PowerUp, Extol, Worx, MultiMaster, Rockwell és még sokan mások. Elektronikus fordulatszám-szabályozás áll rendelkezésre, amely finoman beállíthatja az anyag optimális szerszámkötegelését.

Praktikus csomagolás

A szerszámot egy minőségi műanyag tárolóban szállítjuk. A csomag része a vágó- és lyukasztási furatok, a lehúzó vésők és a csiszolólapokkal ellátott csiszolólap is. 


Technikai paraméterek:

Tápellátás: 230 V / 300 W
Rezgések száma: 15 000 - 22 000 per perc
Teljesítmény: 300 W
Hálózati feszültség: 230 V
Az oszcilláció gyakorisága: 15 000 - 22 000 perc
Gyors feltöltés: Gyors csere
Sebességszabályozás



Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 300 W

Tulajdonságok

Típus Elektromos
Fordulatszám 22 000 ford/perc

Tömeg

Tömeg 2,63 kg
Kód:  CMP015a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YT-82220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10