Oldal frissítése

YATO YT-34684

4,0 1 értékelés
5 390 Ft

YATO YT-34684

A YATO a professzionális szerszámok első osztályú márkája. A kiváló minőségű fűrészlapok minden DIY kedvelő számára jól fog jönni. Ezek a lapok elsősorban fémek vágására alkalmasak, de az olyan vékonyabb anyagokkal is könnyedén elbírnak, mint a fa vagy a műanyag. A BIM fűrészlapok bimetél anyagból készültek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. Szereld fel műhelyed vagy háztartásod ezzel a professzionális fűrészlappal.

Legfontosabb jellemzői

  • Merülő fűrészlap oszcilláló eszközökhöz
  • Szélessége 28,5 mm
  • Merülési mélysége 40 mm
  • 9 lyukas OIS rögzítés, amely optimális szöget állít be 30°-os lépésekben
  • Bimetál anyag
  • Acél, keményfa és ezek keverékeinek vágására
  • OIS rögzítés, amely sok márkával kompatibilis
  • 3 db a csomagban

OIS kompatibilitás

Az OIS rögzítés lehetővé teszi, hogy ezt az eszközt rengeteg más márka oszcillációs termékeivel használd együtt.  Példaként említhetőek olyan híres márkák oszcillációs termékei mint a Fein, Bosch, Makita, Milwaukee, AEG, SKIL, Yato, PowerUp, Worx, Multi, Master, Rockwell és sokan mások. 

Széles körben alkalmazható

Ezek a fűrészlapok lehetővé teszik szükség esetén, például a padlólapok tökéletes kivágását, hogy azok tisztán és letisztultan illeszkedjenek a többihez. A BIM anyagnak köszönhetően, a fában található fém tárgyak, mint a csavarok vagy szögek se okoznak problémát. Amikor a többi fűrész eltompul, a Yato továbbra is precízen vág.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Eszköz típusa fűrészlap
Rögzítés Klasszikus
Darabszám 3 db
Ajánlott Fa, Fém, Műanyag, Gipszkarton

Méretek

Hossz 40 mm
Szélesség 28,5 mm

Tulajdonságok

Felhasználási terület Fa, Fém, Műanyag, Gipszkarton
Hossz 40 mm
Szélesség 28,5 mm
Darabszám a csomagban 3 db
Kód:  CMP103a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YT-34684
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20