Oldal frissítése

YATO lemezvágó olló 260 mm balos, CrMo

5 1 értékelés
9 490 Ft

YATO lemezvágó olló 260 mm balos, CrMo

A Yato YT-1910  modellszámú professzionális lemezvágó ollónak olyan élei vannak, melyekkel bal-íveket és egyenes vonalakat lehet vágni a fémeken.    Az olló pofái nagyon erős króm-molibdén acélötvözetből  készültek. Az áttételes mechanizmusnak és az  ergonomikus fogantyúnak köszönhetően kevesebb nyomóerőre van szükség a vágásokhoz.

A Yato YT-1910  lemezvágó ollót akkor célszerű használni, ha manuálisan kell levágni nagyobb mennyiségű fémlemezt. A  minőségi kivitelezésnek köszönhetően ezzel az ollóval egy ilyen munka kitűnően elvégezhető. Problémamentesen vághatóak vele réz és egyéb lágy fémek, hengerelt vagy rozsdamentes acél egy bizonyos szélességig. 

A fő előnyök

  • Szakszerű megmunkálás
  • Nincs szükség túl nagy nyomóerőre
  • Nagy szilárdságú anyagból készült
  • Nem kell erőlködni hozzá 
  • Pontos bal ívek és egyenesek vághatók vele

Az olló vágópofái

Valószínűleg mindenki találkozott már azzal a jelenséggel, amikor egy papírlapot akart elvágni, hogy elmozdította a lapot, amikor megnyomta az ollót.  Az eredmény pedig egy olyan görbült vágás lett, amit senki sem szeret.  Nos, a YATO YT-1910  lemezvágó olló használatakor ilyen nem fordulhat elő.     Vágópofái ugyanis olyan  mikro-fogazással bírnak, ami megakadályozza,  hogy a lemez kicsússzon a vágás tengelyéből. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Kézi
Felhasználási terület Pléh, Acél, Rozsdamentes acél, réz
Vágandó anyag maximális átmérője 1,8 mm
Vágási hosszúság 35 mm
Tulajdonságok Ergonomikus fogantyú

Méret & súly

Hossz 260 mm
Tömeg 0,6 kg
Kód:  AUPR1222
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YT-1910
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10