Oldal frissítése

Yato Forrólevegős forrasztóállomás LED kijelzővel 750W

4,3 9 értékelés
27 790 Ft

Yato Forrólevegős forrasztóállomás LED kijelzővel 750W

Ha forrasztóállomást keres forrasztópáccsal, akkor a Yato forrasztóállomás tetszhet Önnek. Ez a forrólevegős forrasztóállomás hőmérséklet-szabályozott LED-kijelzővel és olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek nagyban megkönnyítik a helyes forrasztást. A Yato forrólevegős forrasztópáka kerámia fűtőberendezéssel rendelkezik, amelynek teljesítménye 750 W, üzemi hőmérséklete pedig 100 és 500 °C között van. A forrasztópáka a 4 mellékelt fúvóka egyikével szerelhető fel. Három kerek, egy szögletes. Értékelni fogja a Yato forrasztóállomás gyors felmelegedését. A készülék 6 másodperc alatt 350 °C-ra melegszik fel.

A Yato forrasztóállomás fő jellemzői

  • A Yato forrasztóállomás forrasztópáka forrasztópáccsal van felszerelve.
  • Tartalmazza a hőmérsékletet szabályozó LED kijelzőt
  • 750 W teljesítményű kerámia fűtőberendezéssel rendelkezik.
  • A csomagban 4 db fúvókát talál.
  • 1 m kábel tartozék

EDS-biztonságos technológia

A Yato forrasztóállomás EDS-safe technológiával büszkélkedhet, amely jelentősen csökkenti az elektrosztatikus töltés felhalmozódását a készülék testén. Ez megakadályozza az érzékeny SMD áramkörök károsodását. A Yato forrasztóállomás a fűtőberendezésben lévő érzékelő segítségével stabilizálni tudja az előre beállított hőmérsékletet. Értékelni fogja az automatikus hűtési és hibernációs funkciót. Az állomás lehetővé teszi 3 kedvenc beállítás tárolását a memóriában. A tápkábel hossza 1 méter.

Paraméterek

Forrasztópáka típusa

Típus Minisütő
Rendeltetés Forrasztó
Kód:  AUPR306598
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906083067921

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05