Oldal frissítése

YATO fejsze 800 g diófa nyéllel

5 590 Ft

YATO fejsze 800 g diófa nyéllel

Szeretnél egy olyan szerszámot, ami a famegmunkálást hatékonyabbá teszi? Az éles YATO fejsze könnyűszerrel megoldja a nagyobb rönkök és fadarabok hasítását. Munka közben kényelmet biztosít, és enyhíti a hát és a karok terhelését, köszönhetően a kialakításának. 38 cm hosszúságának köszönhetően a túlméretezett rönkök hasítására specializálták. 800 g tömegének köszönhetően a lengése olyan hatékony, hogy még a legkeményebb fákat is képes kezelni. Az éles YATO fejszének hála a munka lényegesen könnyebb lesz.

Fejsze YATO fejsze 800 g diófa nyéllel ...

Az éles YATO fejsze 800 g diófa nyéllel fejsze legfontosabb paraméterei

  • A praktikus YATO fejsze a fával dolgozók számára elengedhetetlen eszköz
  • Ez a hasító fejsze probléma nélkül bírja a nagyobb rönköket és fadarabokat
  • A hosszúsága: 38 cm
  • Tömege: 800 g
  • Az éles YATO fejsze különleges, kiváló minőségű szénacél felhasználásával készült
  • A fejsze hagyományos fa nyelet kapott

A minőségi penge miatt a fejsze könnyedén megbirkózik a nehéz famegmunkálással is

A minőségi penge elengedhetetlen a minőségi munkavégzéshez. A sokoldalú YATO fejsze első osztályú szénacélból készült. A szénacél elismert azért, mert kiválóan vág, könnyen megmunkálható és élezhető. Ennek az acéltípusnak az előnye a különböző formákra való kovácsolhatóság. Ennek a jellemzőnek köszönhetően a penge hosszú ideig megtartja teljesítményét, míg a penge többi része megtartja integritását. A pengét sajátos alakban kovácsolják, ami garantálja annak épen maradását. A fejsze a farönkből könnyen kihúzható, ez gyorsítja a munkát.

Rendkívül kényelmes a fogása

A hasznos YATO fejsze éveken keresztü szolgálni fog. A fejsze markolata fából készült, ami hozzájárul a szilárdságához és a hosszú élettartamához. A keményfa nyél rugalmas és praktikus.

Paraméterek

Típus

Típus Lyukasztható

Hossz

Teljes hossz 38 cm

Tömeg

Teljes tömeg 800 g

Tulajdonságok

Nyél anyaga Fa
Fej anyaga Karbonacél
Kód:  CMP2946
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906083980022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20