Oldal frissítése

Yato - 5 méter x 25mm

5 2 értékelés

Yato - 5 méter x 25mm

Akár otthon vagy, akár az irodában, bármikor előfordulhat, hogy le kell mérned valami méretét. A világhírű Yato gyártó pont ilyen esetekben siet a segítségedre kiváló minőségű mérőszalagjaival. A cég által készített termékek általában a legigényesebb ipari környezetekben kerülnek használatra. Úgyhogy ha mérőszalag beszerzésében gondolkodsz, akkor határozottan a Yato gyártmányát ajánlott választanod!

Legfontosabb jellemzői

  • Jó design
  • Szilárd mechanikájú ház
  • Acélszalag

Minőségi design

A szalag tokja ellenálló műanyagból készült, amely hosszú élettartammal rendelkezik. Maga a szalag kiváló minőségű acélból készült, szélessége 16 mm. A szalag visszahúzható, ráadásul a tok egy akasztóval is rendelkezik. Autostop funkcióval is kiegészítette a gyártó, így biztosan nem kell attól félned, hogy túlzottan kicsúszik a szalag.

Műszaki adatok:

Hosszúság:
5 m

Acélszalag szélesség:
25 mm

 
Kód:  CMP031a
Termékszám:  5906083971112
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20