Oldal frissítése

YATO, 260 mm, CrMo

4,0 2 értékelés
9 490 Ft

YATO, 260 mm, CrMo

A 260 mm hosszú YATO YT-1912 lemezvágó olló egy igazi profi szerszám igazi profiknak. A vágópofák nagy szilárdságú króm-molibdén-acél ötvözetből készültek. A kifinomult erőátadó mechanizmusoknak és az ergonomikus nyélnek köszönhetően a szerszám használata nem igényel fokozott erőkifejtést.

A YATO YT-1912 szerszám ott jön jól, ahol nagyobb mennyiségű fémlemezt kell vágni kézi erővel. A minőségi kivitelezésű vágóolló könnyedén megbirkózik a feladattal.  A meghatározott vastagságig gond nélkül, nyílegyenesen vágja a réz, puhafém, hengerelt és rozsdamentes acél anyagú lemezeket.

A fő előnyök

  • profi kivitel
  • a használata nem igényel fokozott erőkifejtést
  • nagy szilárdságú anyagból készült
  • nem gyűri be a lemezt

Vágópofák

Valószínűleg mindenkivel megesett már, hogy amikor papírlapot készült vágni, az olló összenyomásakor nem sikerült tartania a vonalat és emiatt girbe-gurba lett a vágás. A YATO YT-1912 szerszám használatával ez nem fordulhat elő. A mikrofogazott pofák ugyanis nem engedik elcsúszni a munkadarabot, és hajszálpontosan követik a kijelölt vágási irányt.

 
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Kézi
Felhasználási terület Pléh, Acél, Rozsdamentes acél, réz
Vágandó anyag maximális átmérője 1,8 mm
Vágási hosszúság 35 mm
Tulajdonságok Ergonomikus fogantyú

Méret & súly

Hossz 260 mm
Tömeg 0,6 kg
Kód:  AUPR1224
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  YT-1912
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05