Oldal frissítése

WIZARD Asztal ruhaszárítóval

Kiegészítők a termékhez

WIZARD Asztal ruhaszárítóval

Ha szeretnél egy helyet az erkélyen, ahova leteheted a snacket, könyvet vagy megszáríthatod a ruháidat, a WIZARD összecsukható asztal ideális választás. Természetes, elegáns stílusa és precíz kialakítása magával ragad. Az asztal tanúsított, olajozott akácfából készült. A praktikus WIZARD asztal szárítóval ideális társ a reggelihez és és a lehajtható asztallap helyén zokni, törölköző vagy póló szárítására.


A WIZARD összecsukható asztal szárítóval fő jellemzői

  • Natúr kivitelű összecsukható asztal szárítóval
  • FSC tanúsított akácfa
  • Alkalmas ruhák szárítására és frissítőkhöz

Könnyű karbantartás

A rendszeres tisztítás hosszú ideig tökéletes állapotban tartja az asztalt. A szennyeződés szappanos vízzel gyorsan egyszerűen eltávolítható, az impregnálás megvédi a fa megjelenését és szerkezetét. Ha hosszú ideig nem használod az asztalt, javasoljuk, hogy száraz és hűvös helyen tárold.


Méretek:
100 x 60 x 75 cm

Tömeg:
12 kg

Maximális terhelés:
30 kg


Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Barna
Anyag Fa
Napernyő tartó Nem

Méret

Hossz 100 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 75 cm
Kód:  BUTL0061
Termékszám:  10213728

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05