Oldal frissítése

Weber SmokeFire védőponyva 91 cm

70 190 Ft

Weber SmokeFire védőponyva 91 cm

Szeretsz grillezni, de zavar, hogy nincsen mivel lefedni a grillsütőt a következő használatig? Tedd élvezetesebbé az életet és szerezd be a nagyszerű Weber grill ponyvát. Folyamatosan védi a grillsütőt a por, pollen, levelek és madárürülék mellett az időjárás viszontagságaitól. Poliészter anyagból készült . A ponyva nagyon tartós és erős, emellett kis súllyal rendelkezik. Ha lefeded a grillt, a következő alkalommal mindig tisztán használhatod és hosszabb lesz az élettartama. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete kivitel. Az elsőrangú Weber grill takaróponyva méretei 119 × 79 × 142 cm (ma×szé×ho). Nagyra fogod értékelni a lehetőséget, hogy a ponyva egész évben használható. Ha a grillt mindvégig a szabadban tárolod, akkor a hó, a zápor, a szélvihar vagy a napsütés sem változtatja meg a tulajdonságait. Amikor a grillt télen a garázsban tárolod, a ponyva megakadályozza, hogy a por és a szennyeződés ráülepedjen.

Grill takaróponyva Weber SmokeFire védőponyva 91 cm ...
Grill takaróponyva Weber SmokeFire védőponyva 91 cm ...

Eme Weber SmokeFire védőponyva 91 cm legfontosabb tulajdonságai

  • Az időjárásálló Weber grill takaróponyva megóvja a grillsütőt az időjárás viszontagságaitól
  • Poliészter anyagból készült
  • A kiváló minőségű kialakítást jól kihangsúlyozza az előnyös fekete kivitel
  • Méret: 119 × 79 × 142 cm (ma×szé×ho)
  • A magas minőségű anyagból készült és vízálló kialakítású Weber grill takaróponyva biztosítja, hogy a grill hosszabb ideig működhessen
  • Védi a grillt az UV-sugárzástól is
  • Praktikusan rögzíthető kábelkötegelők segítségével

Egy grillponyva használatával a grill tisztítása sokkal rövidebb időt igényel, különösen a tél időszakot követően

A grillsütőd boldog és teli pocakot biztosít számodra. Kényeztesd te is őt a változatosság kedvéért. A kiváló minőségű és vízálló Weber grill takaró hosszabb élettartamot biztosít a grillnek. Védelmet nyújt a porszemcsék, a pollenek, az eső és az UV-sugárzás ellen. Praktikusan rögzítheted kábelkötegelők használatával. A takaró használata rendkívül kényelmes, könnyű fel- és lehúzni. A tartós anyagból készült Weber grill takaróponyvával a szezon előtt könnyedén megszabadulhatsz a szennyeződésektől és rögtön sütheted is kedvenc steakjeiteket.

Grill takaróponyva Weber SmokeFire védőponyva 91 cm ...

Alkalmas az alábbi grillmárkákhoz:

Weber SmokeFire EX6

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Kábelkötegelők
Tulajdonságok Vízhatlan, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Weber
Modell SmokeFire EX6

Méret & súly

Szélesség 78,74 cm
Magasság 119,38 cm
Hossz 142,24 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  WBRGR024
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7193
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20