Oldal frissítése

Weber Premium Takaróponyva a Summit®™ Charcoal grillhez

49 190 Ft

Weber Premium Takaróponyva a Summit®™ Charcoal grillhez

Szeretsz grillezni, de már unod, hogy minden használat után el le kell takarnod valamivel a grillt? A gondtalan sütögetés érdekében próbáld ki a hosszú élettartamú Weber grill takarót. A por, pollen, levelek és madárürülék elleni védelem mellett folyamatosan óvja a grillsütődet az időjárási körülményekkel szemben is. Poliészter alapanyagból készült, amely kedvező tulajdonságokkal rendelkezik. Kis súlyával is büszkélkedhet, de a ponyva emellett nagyon tartós és ellenálló. Ha letakarod, a grill tiszta marad és élettartama meghosszabbodik. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete kivitel. A praktikus Weber grill takaró méretei 109 × 91 × 86 cm (ma×szé×ho). A ponyvát akár egész évben használhatod. Ha a grillt mindvégig a szabadban tárolod, akkor a hó, a zápor, a szélvihar vagy a napsütés sem változtatja meg a tulajdonságait. Ha a grillt a fészerbe vagy a garázsba költözteted télire, a ponyva megvédi a portól és egyéb szennyeződésektől.

Eme Weber Premium Takaróponyva a Summit®™ Charcoal grillhez legfontosabb tulajdonságai

  • Az ellenálló Weber grill ponyva távol tartja a port és az egyéb szennyeződéseket a grillsütőtől
  • Poliészter gyártási alapanyagból készült
  • Előnyös fekete kivitel
  • A grill takaróponyva mérete: 109 × 91 × 86 cm (ma×szé×ho)
  • A kiváló anyagú és vízálló kialakítású Weber grill ponyva meghosszabbítja a grill élettartamát
  • Védi a grillt az UV-sugárzástól is
  • A ponyva mosható kialakítással készült
  • Rögzíthető tépőzár segítségével

A grillponyvával könnyen tisztán tartható a grill, minden évszakban

A grillsütőddel finom ételeket fogsz készíteni. Adj neki te is valamit cserébe. A kiváló minőségű és vízálló Weber grill ponyva hosszabb működést biztosít a grill számára. Védelmet biztosít a porszemcsék, a pollenek, a záporok és az UV-sugárzás ellen. A huzat mosható, így tavasszal csak töröld le egy nedves ruhával. Stabilan rögzítheted a grillen tépőzár használatával. Értékelni fogod, hogy a takarót nagyon könnyű fel- és lehúzni. A tartós anyagból készült Weber grill takaróponyvával nem kell sok időt pazarolnod a téli időszak utáni karbantartásra, így gyorsabban hozzáfoghatsz a steaksütéshez.

Grillmárkák:

Weber

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Tépőzár
Tulajdonságok Vízhatlan, Mosható, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Weber

Méret & súly

Szélesség 90,93 cm
Magasság 109,22 cm
Hossz 86,36 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  WBRGR021
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7173
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20