Oldal frissítése

Weber Premium Summit 400-série védőponyva

74 490 Ft

Weber Premium Summit 400-série védőponyva

Szeretsz grillezni, de nem szívesen takarítod le a szennyeződéseket a szabadon hagyott grillről? Szerezd be a strapabíró Weber grill takarót. A por, pollen, levelek és madárürülék elleni védelem mellett folyamatosan óvja a grillsütődet az időjárási körülményekkel szemben is. Poliészter anyagból készül, amely kimagasló minőségű. Kis súlyával is büszkélkedhet, de a ponyva emellett nagyon tartós és ellenálló. A takarás tisztán tartja a grillt és meghosszabbítja az élettartamát. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete szín. Nagyra fogod értékelni a lehetőséget, hogy a ponyva egész évben használható. Még akkor sem kell aggódnod a hó, az eső, a szél vagy a nap miatt, ha minden nap grillezel. Amikor a grillt télen a fészerben tárolod, a ponyva megvédi a portól és az egyéb szennyeződésektől.

Eme Weber Premium Summit 400-série védőponyva alapvető tulajdonságai

  • Az ellenálló Weber grill takaróponyva megvédi a grillt a rossz időjárási viszonyoktól
  • Poliészter anyagot választottak az előállításhoz
  • A magas minőség kiváló kiegészítője az előnyös fekete kivitel
  • A kiváló anyagú és vízálló kialakítású Weber grill ponyva garantálja a grill hosszabb élettartamát
  • A levegő akadálytalanul átáramolhat rajta
  • Ellenáll az UV-sugárzásnak
  • Mosható kivitel
  • Rögzítés kábelkötegelők segítségével

A grilltakaró nem csak tavasszal könnyíti meg a grill karbantartását

A grill finom ételeket készít. Kényeztesd te is őt a változatosság kedvéért. A kiváló minőségű és vízálló Weber grill takaró garantálja a grill hosszabb élettartamát. Biztonságban tudhatod a grilled a porszemcséktől, a pollenektől, a csapadéktól és az UV-sugárzástól. A gyártáshoz használt anyagot úgy tervezték, hogy a levegő szabadon átáramolhasson rajta, ezáltal megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a ponyva alatt. A huzat mosható, így nedves ruhával könnyedén tisztítható. Stabilan rögzítheted kábelkötegelők segítségével. A takaró nagyon könnyen használható, egyszerű fel- és lehúzni. A kopásálló Weber grill ponyvával a téliesítés utáni tisztítás kevesebb időt vesz igénybe és gyorsabban visszatérhetsz a steakek készítéséhez.

Grillmárkák:

Weber Summit

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Kábelkötegelők
Tulajdonságok Vízhatlan, Mosható, Szellőzés, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Weber
Modell Summit

Szín

Szín Fekete
Kód:  WBRGR045
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7103
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20