Oldal frissítése

Weber Premium Performer™ védőponyva

49 190 Ft

Weber Premium Performer™ védőponyva

Szeretsz grillezni, de bosszant, hogy minden használat után le kell fedned valamivel a grillt? Az életed megkönnyítéséhez ajánljuk a kiváló Weber grill ponyvát. A por, pollenek, levelek és madárürülék távol tartása mellett egész évben védelmet nyújt a grillnek az időjárási viszonyokkal szemben is. Poliészter anyagból készült . Kis tömege ellenére a ponyva mégis átlagon felül ellenálló és tartós. A takaróponyva használata tisztán tartja a grillt és hosszabb az élettartamot biztosít számára. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete kivitel. A kiváló minőségű Weber grill ponyva méretei 102 × 64 × 107 cm (ma×szé×ho). Használd nyugodtan a ponyvát egész évben, évszaktól függetlenül. Ha a grillt folyamatosan kint tárolod, az időjárási elemeknek való kitettség sem változtatja meg a tulajdonságait. Ha a grillt télire fedett helyen tárolod, a ponyva megakadályozza a por és a szennyeződések leülepedését.

A minőségi Weber Premium Performer™ védőponyva fontosabb paraméterei

  • Az ellenálló Weber grill takaró megvédi a grillt a porszemcséktől és más szennyeződésektől
  • Poliészter gyártási alapanyagból készült
  • A magas minőség kiváló kiegészítője az előnyös fekete szín
  • Méret: 102 × 64 × 107 cm (ma×szé×ho)
  • A kifogástalan minőségű és vízálló anyagból készült Weber grill takaró biztosítja, hogy a grill hosszabb ideig működhessen
  • Légáteresztő kivitel
  • A grill védett lesz az UV-sugárzással szemben is
  • Megfelelő rögzítés kábelkötegelők segítségével

A grillponyva megkönnyíti a grill tisztítását, különösen tavasszal

A grillsütőddel finom ételeket fogsz készíteni. Kényeztesd te is őt a változatosság kedvéért. A kiváló minőségű és vízálló Weber grill takaróponyva biztosítja, hogy a grill hosszabb ideig működjön. Védelmet nyújt a porszemcsék, a pollenek, az eső és az UV-sugárzás ellen. A jól átgondolt anyagnak köszönhetően a ponyva jól szellőzik és nem halmozódik fel alatta a nedvesség. Stabilan rögzítheted a grillen kábelkötegelők használatával. A takaró nagyon könnyen használható. Egyszerűen ráhúzható a grillre és levehető róla. A tartós anyagból készült Weber grill ponyvával nem kell annyi időt töltened a téli időszak utáni takarítással és több időt fordíthatsz a steakek elkészítésére.

A következő grillmárkákhoz ajánlott:

Weber

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Kábelkötegelők
Tulajdonságok Vízhatlan, Szellőzés, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Weber

Méret & súly

Szélesség 63,5 cm
Magasság 101,6 cm
Hossz 106,68 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  WBRGR020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10