Oldal frissítése

Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva

71 890 Ft

Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva

Szeretsz grillezni, de sok időbe telik a szennyeződéseket letakarítani a fedetlen grillről? Próbáld ki a nagyszerű Weber grill ponyvát. A porszemcsék, pollenek, levelek és madárürülék elleni védelem mellett egész évben óvja a grilledet az időjárási viszonyok ellen is. Poliészter anyagból készül, amely kimagasló minőségű. A ponyva nagyon tartós és erős, emellett kis súllyal rendelkezik. Alkalmazd a ponyvát és tiszta, valamint hosszabb élettartamú grillsütőd lehet. A figyelemre méltó megjelenést teljessé teszi az előnyös fekete szín. Használd nyugodtan a ponyvát egész évben, évszaktól függetlenül. Ha a grillsütőd örökös helye a kertben van, akkor sem kell tartanod a hó, a zápor, a szél vagy a nap káros hatásaitól. Ha a grillt a garázsban tárolod a téli időszakban, a ponyva útját állja a porszemcséknek és a szennyeződéseknek.

Grill takaróponyva Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva ...
Grill takaróponyva Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva ...

Eme Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva fontos jellemzői

  • Az időjárásálló Weber grill takaróponyva segítségével távol tarthatod a port és az egyéb szennyeződéseket a grillsütődtől
  • Poliészter anyagot választottak az előállításhoz
  • Előnyös fekete kivitel
  • A kiváló anyagú és vízálló kialakítású Weber grill takaróponyva meghosszabbítja a grill várható használati idejét
  • A grill védett lesz az UV-sugárzással szemben is
  • Mosható
  • Megbízható rögzítés tépőzár használatával

A grillponyva megkönnyíti a grill tisztítását, nem csak a téli időszak után

A grillsütő egyedi finomságokat varázsol asztalodra. Adj neki te is valamit cserébe. A kimagasló minőségű és vízhatlan Weber grill takaró biztosítja, hogy a grill hosszabb ideig működjön. Védelmet biztosít a grillnek a porszemcsék, a pollenek, az eső és az UV-sugárzás ellen. A huzat mosható, így nedves ruhával könnyedén letörölhető. Stabilan rögzítheted tépőzár segítségével. A takaró kezelése nagyon egyszerű, gyorsan fel- és lehúzható. A kopásálló Weber grill ponyvával nem kell annyi időt töltened a téliesítés utáni takarítással és rögtön nekiállhatsz a steakek elkészítésének.

Grill takaróponyva Weber Premium Genesis II (400 sorozat) védőponyva ...

Grillmárkák:

Weber Genesis

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Tépőzár
Tulajdonságok Vízhatlan, Mosható, Ellenáll az UV sugárzásnak
Anyag Poliészter

Kompatibilitás

Márka Weber
Modell Genesis

Szín

Szín Fekete
Kód:  WBRGR081
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7195
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05