Oldal frissítése

WEBER Kiegészítő rostély

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WEBER Kiegészítő rostély

A Weber termékeket nagyszerű tartósság, biztonság, egyszerűség és gyönyörű forma jellemzi. Mindezen tulajdonságok megtalálhatók a kiegészítő rostélyban is, amelyet az Elevation többszintes grillrendszerhez készítettek. Ezzel a ráccsal kibővítheted a grillezési lehetőségeket. Második rácsként működik, amely több mint 1 kg ételt képes megtartani,például akár 25 csirkecombot is. Segítségével előétel, köret vagy pirított kenyér is készíthető. A már elkészített ételek hőmérsékletének megtartására is alkalmas. Bármit elkészíthetsz egyszerre. A Weber kiegészítő rács rozsdamentes acélból készül, összecsukható és mosogatógépben mosható.

A Weber kiegészítő rács legfőbb jellemzői

  • Egyszerű, kiváló minőségű és biztonságos grill kiegészítő
  • Weber kiegészítő rács előételek, köretkészítéshez, kenyér pirításához, és a kész étel hőmérsékletének megtartásához
  • Az Elevation többszintes grillrendszerhez készült
  • Több mint 1 kg ételt képes megtartani
  • Az összecsukható Weber rozsdamentes acél kiegészítő rács mosogatógépben mosható

A Weber márka előnyei

A Weber amerikai márka évtizedek óta a grillek és azok tartozékainak gyártására és innovációjára specializálódott. A márka lényege a négy alapvető tényező, amelyek stabil helyet biztosítanak számára a grillek világában. A Weber termékek fő előnye a kreativitás és a gyönyörű kialakítás, a tökéletes ergonomia és a magasfokú biztonság, agrill összeszerelésének és használatának maximális egyszerűsége, és végül, de nem utolsósorban, a tartósság és az ellenállóképesség. A Weber termékek megvásárlásával biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon elégedett leszel felhasználásukkal.

Rács méretei:
26,9 × 26,7 × 1,3 cm

Anyaga:
rozsdamentes acél


Kód:  GRMA054
Termékszám:  7617
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15