Oldal frissítése

Weber GENESIS S-335

Ingyenes
szállítás boltjainkba
845 990 Ft

Weber GENESIS S-335

Alig van olyan ember, aki el tudná képzelni a nyarat grillezés nélkül. Ha te is imádsz sütögetni, és ehhez új felszerelésre van szükséged, vedd számításba a minőségi Genesis grillsütőt. A grillsütő működtethető gázzal, illetve a megfelelő gázpalack mérete 5 és 10 kg. 5 darab a főzőlapok száma amelyek összes teljesítménye 11,4 kW. Az ételek elkészítéséhez öntöttvas ráccsal rendelkezik. A grillsütőhöz felhasznált anyag alumínium. A nagyszerű Genesis grillsütő gondoskodik arról, hogy a hús pont úgy legyen elkészítve, ahogyan te szereted, ráadásul még a munkafolyamatot is élvezetesebbé teszi.

Grill Weber GENESIS S-335 Lifestyle
Grill Weber GENESIS S-335 Jellemzők/technológia

A minőségi Weber GENESIS S-335 grillsütő fontosabb tulajdonságai

  • A gázzal működő Genesis grillsütő tökéletes ételeket biztosít
  • 5 főzőlappal büszkélkedhet
  • A grill összes teljesítménye 11,4 kW
  • Remek választás a kertbe, hiszen kültéren is megállja a helyét a minőségi kialakításának köszönhetően
  • Öntöttvas minőségi anyag mellett tette le a voksát a gyártó a grillezőfelület gyártásához
  • Alumínium anyagból készült a grill
  • A kiváló Genesis grillsütőhöz jár oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács

Kifinomult minden részletében

Ezen Genesis grillsütő már az első pillantásra lenyűgöz nagyszerű és stabil felépítésével Remek kialakítás, így kültéren is használható. Kertedet egy második konyhává alakíthatod át, így a friss levegőn élvezheted kulináris élményeket.

Grill Weber GENESIS S-335 Jellemzők/technológia
Grill Weber GENESIS S-335 Oldalnézet

Grillezett finomságok bármikor, évszaktó függetlenül

A kiváló minőségű Genesis grillsütő hőszabályozóval rendelkezik, ami biztosítja a következetes és pontos hőfokbeállítást. A cseptálca a grill szerves része, hogy a zsír és a húslé könnyen és tisztán lecsöpögjön az ételekről. A kivehető rács nagyon hasznos tulajdonság, amely egyszerűen eltávolíható, és a víz alatt leöblíthető. A felszerelések közül nem hiányzik a fedő sem, amivel gyorsabb lesz az ételkészítés. A hozzáadott hőmérő pontosan tájékoztat a hőmérsékletről, így az ételek mindig tökéletesen átsülnek. Nem hiányzik róla a lehajtható tároló felület, így magad mellett tudhatod a szükséges felszerelést és nyersanyagokat. A grill a könnyű kezelhetőség érdekében kerekekkel van felszerelve. Szuper találmány rajta a praktikus tárolóhely, ahol megfelelő módon tárolhatod a grillezéshez szükséges eszközöket. A grillsütőn van oldalt egy extra gázégő, amelyen a grillezett étellel egyidejűleg kényelmesen elkészítheted kedvenc köreteidet vagy szószaidat is.

A grillsütő méretei:

122 × 156 × 69 cm (ma x szé x mé)

A grillsütő tömege:

78 kg

A grillfelület méretei:

68 × 48 cm (szé x mé)

Grillfelület:

3310 cm²

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti

Anyag

Grillezőfelület anyaga Öntöttvas
Grill anyaga Alumínium

Grillfelület méretei

Grillfelület 3 310 cm2
Grillfelület szélessége 68 cm
Grillfelület mélysége 48 cm

Grill méretei

Grill magassága 122 cm
Grill szélessége 156 cm
Grill mélysége 69 cm

Tömeg

Súly 78 kg

Felszereltség

Felszereltség Oldalsó gázégő, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács

Tulajdonságok

Grill teljesítménye 11,4 kW
Főzőlapok száma 5
Gázpalack mérete 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR066
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  35400047

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20