Oldal frissítése

Weber GENESIS EX-325s

Ingyenes
szállítás boltjainkba
821 890 Ft

Weber GENESIS EX-325s

Nincs senki, aki el tudná képzelni a nyarat grillezés nélkül. Ha új eszközre van ehhez szükséged, ne hagyd ki a minőségi Genesis grillsütőt. A grillsütő üzemeltethető gázzal, illetve a megfelelő gázpalack mérete 5 és 10 kg. 4 darab a főzőlapok száma amelyeknek a teljesítménye 11,4 kW. Az élelmiszerek hőkezeléséhez öntöttvas rács áll rendelkezésünkre. A grillsütőhöz felhasznált anyag alumínium. A kiváló minőségű Genesis grillsütő garantálja, hogy az étel pont olyan lesz, amilyenek szeretnéd, és még a munkát is kényelmesebbé teszi.

Grill Weber GENESIS EX-325s Képernyő
Grill Weber GENESIS EX-325s Jellemzők/technológia

A minőségi Weber GENESIS EX-325s grillsütő legfontosabb jellemzői

  • A gázzal működő Genesis grillsütő biztosítja a finom sült ételeket
  • 4 főzőlappal készült
  • A grill összes teljesítménye 11,4 kW
  • Minőségi kivitelezésének köszönhetően ideális kültéri használatra a kertben
  • Öntöttvas anyagból készítették a grillezőfelületet
  • Alumínium anyag mellett tette le a voksát a gyártó, amikor gyártotta a grillsütőt
  • A nagyszerű Genesis grillsütőhöz jár oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács

A legapróbb részletekig tökéletesen van kialakítva

Ez a praktikus Genesis grillsütő azonnal magával ragad remek és strapabíró kialakításával Kültéri, kertben történő használatra alkalmas minőségi kialakításának köszönhetően. A kerted egy második konyhává alakulhat, ahol megmutathatod, milyen nagyszerűen bánsz a fakanállal.

Grill Weber GENESIS EX-325s Jellemzők/technológia
Grill Weber GENESIS EX-325s Képernyő

Grillezés bármikor, legyen bármilyen évszak

A kiváló minőségű Genesis grillsütő hőszabályozóval rendelkezik, amely gondoskodik arról, hogy a megfelelő hőfokon készüljön el az étel. A cseptálca segít abban, hogy a húslé és szaft lefolyjon az ételről, ami így egészségesebb lesz. Kimondottan hasznos rajta a kivehető rács, amelyet el lehet távolítani a grillből, és víz alatt le lehet öblíteni. Az étel gyorsabban készül el, ha használod a felszerelések között található fedőt. Felszerelték egy, a pontos hőt mutató hőmérővel, ez garantálja, hogy az ételt addig sütöd, amíg az tökéletesen át nem sül. Lehajtható tároló felülettel is rendelkezik, így magad mellett tudhatod a szükséges felszerelést és nyersanyagokat. A kerekeknek hála, a grillt könnyű mozgatni. Kiválóan kihasználható tárolóhely is van rajta, ahol az összes szükséges grillező eszközt tárolhatod. A grillsütőn van oldalt egy extra gázégő, amelyen a grillezett étellel egyidejűleg kényelmesen elkészítheted kedvenc köreteidet vagy szószaidat is.

A grillsütő méretei:

122 × 156 × 69 cm (ma x szé x mé)

A grillsütő tömege:

68 kg

A grillfelület méretei:

68 × 48 cm (szé x mé)

Grillfelület:

3310 cm²

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Gáz
Grill típusa Kerti

Anyag

Grillezőfelület anyaga Öntöttvas
Grill anyaga Alumínium

Grillfelület méretei

Grillfelület 3 310 cm2
Grillfelület szélessége 68 cm
Grillfelület mélysége 48 cm

Grill méretei

Grill magassága 122 cm
Grill szélessége 156 cm
Grill mélysége 69 cm

Tömeg

Súly 68 kg

Felszereltség

Felszereltség Oldalsó gázégő, Csepptálca, Lehajtható felület, Kerekek, Fedő, Hőszabályzás, Hőmérő, Tárolóhely, Kivehető rács

Tulajdonságok

Grill teljesítménye 11,4 kW
Főzőlapok száma 4
Gázpalack mérete 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR068
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  35510047

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20