Oldal frissítése

Weber COMPACT KETTLE 47 cm

5 5 értékelés
45 790 Ft

Weber COMPACT KETTLE 47 cm

A hétvégét a barátoknak és a grillezésnek szenteli? Kényeztesse őket ezzel a Weber márkájú praktikus grillel. A bográcsos kialakítása gyorsan üzembe helyezhetővé teszi, és remekül illik kertekbe, teraszokra és erkélyekre. A zománcozott felület és a fennmaradó rész kialakítása nem hagyja Önt kétségekben, mivel ez egy minőségi darab. A különleges sütőrács megkönnyíti a megfelelő hőmérséklet fenntartását. A Compact Kettle 47 fel van szerelve egy grillező ráccsal, amelynek az átmérője 47 cm, így Önnek és a barátainak sem kell a grillezett finomságokra sokat várakozni. Készüljön fel a grillezési szezonra és élvezze a családias légkört. 

A Compact Kettle 47 grill fő előnyei

  • Nagy grillező felület 47 cm-es  átmérővel
  • Állítható magasságú lábak
  • A robusztus konstrukció ellenáll a kiszámíthatatlan időjárásnak
  • A kompakt méretei lehetővé teszik a grillezést az erkélyen
  • Kényelmes 83 cm-es magasság

Fogadjon a grillezésre bográcsban

Próbálja ki ezt a szokatlan grillezési formát fedővel, amely lehetővé teszi a bográcsos grillezést. Hála az ügyesen elhelyezett szellőzőnyílásoknak, a Compact Kettle modellben mindig ideális mennyiségű levegő fog áramlani, és ezáltal egyedülálló végeredményeket fog elérni. A faszénnel készített ételek íze teljesen összetéveszthetetlen. A hőség ellen megbízhatóan megvédi Önt a hőpajzzsal ellátott fedél. 

A Compact Kettle Grill elfér szűk helyeken is

Ön azok közé tartozik, akik szeretnének élvezni egy grillezést a szűk erkélyen? Ne essen kétségbe, a Compakt Kettle 47, a nagy rács ellenére is, nem csak a széles kertekbe és teraszokra való. Ezzel még az erkélyen is élvezheti az egyedülálló grillezést faszénnel, amely megadja az ételnek a kívánatos aromáját. 

A grill felülete kiemelkedik az ellenállóképességében is. Függetlenül attól, hogy a kerekek segítségével minden kerti party után elrakja, vagy  a kertben hagyja az egész szezonban, a szeszélyes időjárás nem hagy rajta semmilyen nyomot sem. Ennek köszönhetően sokkal hosszabb ideig kitart. 


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Faszén tüzelésű
Grill típusa Hordozható

Anyag

Grillezőfelület anyaga Acél
Grill anyaga Zománc

Grillfelület méretei

Grillfelület 2 209 cm2
Grillfelület átmérője 47 cm

Grill méretei

Grill magassága 43 cm
Grill szélessége 36 cm
Grill mélysége 42 cm

Tömeg

Súly 7 kg

Felszereltség

Felszereltség Tapadásmentes felület, Fedő, Hőszabályzás
Kód:  WBRGR001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1221004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20