Oldal frissítése

VeGA VE51310

4,0 1 értékelés
69 790 Ft

VeGA VE51310

A VEGA gazdaságos porszívója és lombszívója segítségével könnyen gyűjtheted össze a lehullott faleveleket a teraszról, a veteményeskertből és a gyepről. A téli hónapok során is jó hasznát veszed majd, amikor a frissen lehullott havat fújod el vele. A 45 literes gyűjtőzsák és a beépített aprító garantálja azt, hogy rengeteg kerti hulladékot fogsz összegyűjteni. Ha a leveleket nem szükséges összeszedni, akkor a készüléket állítsd át fújásra, és fújasd vele a leveleket oda, ahol nem fognak zavarni. A kezelését könnyíti meg a praktikus vállpánt és az ergonomikus fogantyú.

Mivel a készülék teljesen mobilis, és nem igényel hálózati csatlakozást, így nem csak családi és kertes házak karbantartásához alkalmas, de akár parkok és közterületek takarítására is. A könnyű kezelés érdekében a készülék egy praktikus vállpánttal és egy ergonómikus fogantyúval is rendelkezik.

Főbb jellemzői

  • Nagy teljesítményű
  • Nem igényel hálózati csatlakozást
  • Állítható sebesség
  • Fújás és aprítás
  • Egy kézzel könnyen kezelhető
  • Két darab vezetőgörgő a szívócső végén
  • Alkalmas családi házak, nyaralók karbantartására

Műszaki paraméterek:

Motor típusa:
Kétütemű

Hengerűrtartalom:
31 cm3

Teljesítmény:
1000 kW

Levegő sebessége:
225 km / h

Paraméterek

Tulajdonságok

Szemeteszsák űrtartalma 45 l
Meghajtás Benzines
Tömeg 6 kg

Funkciók

Funkciók Fúvó funkcióval, Zúzással

Típus

Típus Porszívó
Kód:  VGA042b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  24VE51310

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05