Oldal frissítése

VeGA EZ ZW05-30, 30 m

VeGA EZ ZW05-30, 30 m

A veteményes- vagy díszkerted öntözése már nem kell, hogy kemény munka legyen. A Vega EZ ZW05-30 automata tömlődobbal nem kell aggódnod a formátlan tömlő elhelyezésével, szépen fel lesz csavarva a helyére. Lehetőséged lesz így a megérdemelt pihenésre a megöntözött kertben. 

Főbb jellemzők

  • Automata tekercselő rendszer
  • 180 fokban elforgatható csukló
  • Gubancmentes tekercselés 
  • Könnyű felszerelés a falra
  • Tömlőhossz: 30 méter
  • Tömlő átmérője: fél hüvelyk

Kerti segítő

A kerti tömlődob fél hüvelyknyi és harminc méter hosszúságú tömlővel rendelkezik. Szükség esetén automatikusan feltekerheted a készülékre anélkül, hogy feleslegesen összegabalyodna. A tekercselés bármikor leállítható. A tömlőre szórópisztolyt vásárolhatsz. Ez azonban nem része a csomagnak. A kerti tömlődobhoz egy 2 méteres tömlő is tartozik, amelyet vízforráshoz csatlakoztathatunk. Az eszköz nagyon könnyen felszerelhető a falra egy konzol és néhány csavar segítségével.  A konzol egy csuklóval van ellátva, amely lehetővé teszi az eszköz 180 fokos elforgatását.  


Paraméterek

Kód:  VGA116c
Kiterjesztett garancia: +24 hónap
Termékszám:  21EZZW05-30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15