Oldal frissítése

VeGA EZ ZW05-20, 20m

Kiegészítők a termékhez

VeGA EZ ZW05-20, 20m

A zöldség vagy virágágyás öntözésének nem feltétlenül kell nehéz munkának lennie. A Vega EZ ZW05-30 automatikus tömlődobnak köszönhetően többé nem kell a rozsdás tömlővel bajlódnia, mely elrakás előtt hajlamos volt a gubancolódásra. Végre lehetősége lesz élvezni a jól megérdemelt pihenést friss kertjében.

Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus visszacsévélés
  • 180 fokban forgatható
  • Visszahúzás gubancolódás nélkül
  • Egyszerűen falra szerelhető
  • Tömlő hossza: 20 méter
  • Tömlő átmérője: fél hüvelyk (13 mm)

Segítség a kertben

A tömlő fél hüvelykes vastagsággal és 20 méteres hosszúsággal rendelkezik. Ha szükséges, képes automatikusan visszahúzni a csövet gubancolódás nélkül. A visszacsévélést bármikor meg tudja állítani. Szórófejet vennie kell a tömlőre, mivel az nem tartozik a csomagba. A tömlődobnak szintén van egy 2 méter hosszú tömlője melyet arra terveztek, hogy könnyen lehessen csatlakoztatni a terméket a vízforráshoz. A dobot könnyen fel lehet szerelni a falra, egy tartókonzol és pár csavar segítségével. A tartó képes 180 fokban forogni a tengelye körül. 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömlő hossza 20 m
Tömlő maximális nyomása 8 bar
Tulajdonságok Falra szerelés, Fogantyú szállításhoz

Meghajtás jellemzői

Meghajtás Rugó
Kód:  VGA116b
Kiterjesztett garancia: +24 hónap
Termékszám:  21EZZW05-20

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10