Oldal frissítése

V-Garden VeGa Meranti Párizs 6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

V-Garden VeGa Meranti Párizs 6

A VeGa Meranti Párizs 6 egy luxus masszív kerti asztal, melyet külső, belső terek számára terveztek, és kiválóan alkalmas a pergolák ülésére. Az összecsukható asztal egzotikus fából készült Meranti . Meranti az egyik legszebb trópusi anyag, amely kiemelkedik eredeti vörös-barna színének, tartósságának, nagy keménységének és hosszú élettartamának. Pontosan ezek a tulajdonságok átkerülnek a kerti bútorok közé, amelyek szintén színtelen teakolajjal vannak bevonva. Megvédi a szárítást, a vizet, a kártevőket és a kisebb károkat. A VeGa Meranti Párizsi 6 V-Kertre felhasznált természetes anyagnak köszönhetően minden darab egy teljes eredeti, egyedülálló fa mintával és árnyalattal.

A VeGa Meranti Paris 6 legfontosabb jellemzői

  • Luxus összecsukható kerti asztal
  • Külső, belső és pergolákra tervezve
  • A táblázat hossza 150-200 cm
  • V-Garden VeGa Meranti Paris 6 trópusi fa Meranti
  • Nagy keménység, tartósság és hosszú élettartam
  • Teakolaj felületkezelése
  • Védi a bútorokat a víztől és a sérüléstől
  • Robusztus kialakítás
  • Színmintázat: vörös-barna

Vonzó kialakítás és robusztus kialakítás

A VeGa Meranti Párizsban található 6 V-Garden nemcsak vonzó kialakításában, hanem robusztus és ergonómikus kialakításában és pontos feldolgozásában is kiemelkedik. A robusztus kialakítás biztosítja a maximális stabilitást, a pontos Meranti fafeldolgozást, időjárásálló. A kerti bútorok otthoni és kereskedelmi használatra is alkalmasak. Nagyszerű lesz nem csak az otthoni kertekben, hanem éttermekben és táborokban is.

Méretek:
200 × 90 × 74 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Barna
Anyag Fa
Alak Ovális
Napernyő tartó Igen
Kód:  VGAST510
Termékszám:  26PARIS_stůl

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15