Oldal frissítése

TVARDY Fémkeretes benzines áramfejlesztő elektromos indítással 17 HP/8,5 kW

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TVARDY Fémkeretes benzines áramfejlesztő elektromos indítással 17 HP/8,5 kW

Ha olyan minőségi aggregátort keresel, amely a legmostohább körülmények között is megállja a helyét, akkor a TVARDY áramfejlesztő jól fog jönni. Erőteljes, 8500 W teljesítményű, kerekes benzinvázas generátorral van felszerelve. 17 LE/8,5 kW AVR HARD elektromos indítóval rendelkezik. Négyütemű belsőégésű motorját 456 köbcentis űrtartalom és 17 LE teljesítmény jellemzi. A 400 V-os aljzathoz 7500 W, a három 230 V-os aljzathoz pedig 2500 W-os állandó teljesítménnyel terhelhető A TVARDY aggregátor automatikus feszültségszabályozóval büszkélkedhet, amely folyamatosan állandó értéken tartja a kimeneti feszültséget. A tartály 25 literes, ami átlagos töltéssel 8 órán át bírja. A generátort építkezéseken is használhatod a robusztus fémváznak köszönhetően, amely megvédi a sérülésektől. Praktikus kerekek is kerültek rá a könnyebb hordozhatóság érdekében.

A TVARDY benzinmotoros aggregátor elektromos indítással legfontosabb jellemzői 

  • A TVARDY aggregátor akár 8 500 W teljesítményt biztosít
  • Előnye az elektromos indítás
  • Négyütemű belsőégésű motorral van felszerelve
  • Az állandó feszültséget egy automatikus szabályozó tartja fenn
  • A TVARDY aggregátor 25 literes tartállyal rendelkezik
  • Akár 8 órás üzemidőt biztosít egy tankolással
  • Robusztus fémkeret védi a sérülésektől
  • A hozzáadott görgők megkönnyítik a mozgatást

Használhatod építkezésen, nyaralóban és lakókocsiban

A TVARDY aggregátort csendes működés jellemzi, amelyet a megfelelő lengéscsillapító és a kiváló lengéscsillapítás biztosít. A zajszintje eléri a 95 dB-t. Jó segítőd lesz építkezéseken, kerti berendezések működtetésekor, áramforrásként a nyaralóban, a lakókocsiban, kempingezéskor vagy tartalék áramforrásként is. Frekvenciája 50 Hz. A TVARDY aggregátor ólommentes Natural 95 vagy 98 benzinnel és 10W40 vagy SAE30 olajjal működik. Az olajtartály térfogata 1,1 liter.
Akkumulátorkapacitás:
17 Ah


Paraméterek

Jellemzők

Maximális teljesítmény 8,5 kW
Zajszint 95 dB(A)
Motor 456 cm3
Súly 86 kg
Kód:  AUPR342234
Termékszám:  T05004

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05