Oldal frissítése

ThermoPro TP25H2

23 890 Ft
18 810 Ft áfa nélkül

ThermoPro TP25H2

Szeretnél úgy főzni, mint egy profi? A ThermoPro TP25H2 hőmérő lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 szondával pontosan megmérhesd a húsok vagy a zöldségek hőmérsékletét. 0 és 300 °C közötti hőmérsékletet képes mérni 1 °C-os pontossággal. A mért értékek az áttekinthető LCD kijelzőn jelennek meg, amely a háttérvilágításnak köszönhetően akár teljes sötétségben is tökéletesen leolvasható.A ThermoPro TP25H2 hőmérő Bluetooth funkcióval rendelkezik, amelyen keresztül kommunikál a mobilalkalmazással. A ThermoPro mobilalkalmazás akár 150 méteres távolságból is képes megmondani az ételek hőmérsékletét. Az előre beállított hőmérsékletek közül is választhatsz az elkészítendő étel típusának vagy az elérni kívánt átsütöttségi foknak megfelelően. A ThermoPro TP25H2 grill- és konyhai hőmérő lítium akkumulátorral működik, amely a mellékelt USB kábellel könnyen feltölthető.

Nagy pontosságú TP25H2 hőmérő

Mindkét hőmérsékletszonda nagyon nagy, 0 és 300 °C közötti hőmérséklet-tartományt és 1 °C-os pontosságot biztosít. A ThermoPro TP25H2 készülékkel az ételeid valóban a legjobb kezekben vannak. Amikor nem használod a ThermoPro TP25H2 hőmérőt, nem kell aggódnod amiatt, hogy a tartozékai rendezetlenül hevernek majd a konyhában. A szondatekercselő szépen tárolja a vezetékeket, így azok nem foglalnak túl sok helyet, és nem keverednek össze más konyhai eszközökkel.

A ThermoPro TP25H2 grill- és konyhai hőmérő legfontosabb jellemzői

  • Hőmérő a húsok vagy zöldségek hőmérsékletének pontos méréséhez 2 szondával
  • 0 és 300 °C közötti hőmérsékletet képes mérni 1 °C-os pontossággal
  • A mért értékek egy áttekinthető háttérvilágítású LCD kijelzőn jelennek meg
  • A ThermoPro TP25H2 hőmérő Bluetooth funkcióval is rendelkezik
  • A ThermoPro mobilalkalmazás akár 150 méteres távolságból is megmondja az ételek hőmérsékletét
  • Előre beállított hőmérséklet 9 féle ételhez vagy a kívánt barnulási szinthez
  • A mobilalkalmazás előre figyelmeztet, ha az étel közeledik a kívánt hőmérséklethez
  • Hőmérséklet grafikon megjelenítése
  • A működését lítium akkumulátor garantálja, amely a mellékelt USB kábellel könnyen feltölthető

A ThermoPro TP25H hőmérő lítium akkumulátorral működik

A ThermoPro TP25H2 grill- és konyhai hőmérő egyetlen lítiumelemmel működik, amely gyakorlatilag bárhol könnyedén feltölthető. A feltöltés a mellékelt USB-kábel segítségével történik, amely számítógéphez, laptophoz, powerbankhoz vagy akár autós töltőhöz is csatlakoztatható. A ThermoPro TP25H2 hőmérő a ThermoPro alkalmazással Bluetooth-jelen keresztül kommunikál egészen 150 méteres távolságig. Ha a hatótávolságon kívülre kerülsz, a telefon és a hőmérő hangjelzéssel figyelmeztet arról. Válassz az előre beállított hőmérsékletek közül 9 különböző ételtípushoz vagy a húsok kívánt átsütöttségi fokához. A hőmérő az alkalmazáson keresztül előre figyelmeztet, hogy egyre közelebb vagy álmaid céljához.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez, Főzéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen
Kód:  DFSE059
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TP-25H2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10