Oldal frissítése

ThermoPro TP25

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ThermoPro TP25

Szeretnél úgy főzni, mint egy profi? A ThermoPro TP25H hőmérő egyszerre 4 szondával lehetővé teszi a húsok vagy zöldségek pontos hőmérsékletmérését. A ThermoPro TP25H hőmérő a hőmérsékletet 0 és 300 °C között méri 1 °C-os pontossággal. A mért értékek egy áttekinthető LCD kijelzőn jelennek meg, amely a háttérvilágításnak köszönhetően teljes sötétségben is tökéletesen leolvashatóak.A ThermoPro TP25H hőmérő Bluetooth funkcióval is rendelkezik, amelyen keresztül kommunikál a ThermoPro mobilalkalmazással. A ThermoPro mobilalkalmazás elárulja az ételek aktuális hőmérsékletét, akár 150 méter távolságból is a vevőegységtől. Az előre beállított hőmérsékletek közül is választhatsz az elkészítendő étel típusának vagy az elérni kívánt átsütési foknak megfelelően. A ThermoPro TP25H grill- és konyhai hőmérő lítium akkumulátorral működik, amely a mellékelt USB-kábellel nagyon könnyen feltölthető.

Figyelmeztetés jelkimaradás esetén

A ThermoPro TP25H hőmérő 150 méteres távolságig Bluetooth-jelen keresztül kommunikál a ThermoPro alkalmazással. Ha a hatótávolságon kívülre kerül, a telefon és a hőmérő hangjelzéssel figyelmeztet téged arról. Választhatsz az előre beállított hőmérsékletek közül 9 ételtípushoz vagy a hús kívánt barnulási fokának megfelelően. A hőmérő az alkalmazáson keresztül előre figyelmeztet, hogy közeledsz álmaid céljához. A ThermoPro TP25H grill- és konyhai hőmérő egyetlen lítium elemmel működik, amely gyakorlatilag bárhol könnyedén feltölthető. A töltést a mellékelt USB-kábel biztosítja, amely számítógéphez, laptophoz, powerbankhoz vagy akár autós töltőhöz is csatlakoztatható.

A ThermoPro TP25H grill- és konyhai hőmérő legfontosabb jellemzői

  • A hőmérő a húsok vagy zöldségek pontos hőmérsékletméréséhez 4 különböző színű szondával rendelkezik
  • 0 és 300 °C közötti hőmérsékletet mér 1 °C-os pontossággal
  • A mért értékek egy áttekinthető, háttérvilágítású LCD kijelzőn jelennek meg
  • A ThermoPro TP25H hőmérő Bluetooth funkcióval is rendelkezik
  • A ThermoPro mobilalkalmazás akár 150 méteres távolságból is megmondja az ételek hőmérsékletét
  • Előre beállított hőmérséklet 9 féle különböző ételhez vagy a kívánt barnulási szinthez
  • A mobilalkalmazás előre figyelmeztet, ha közeledik az étel a kívánt hőmérséklethez
  • Működését lítium akkumulátor garantálja, amely a mellékelt USB kábellel könnyen feltölthető.

A TP25H hőmérő nagy pontossága

Mind a 4 színes bevonatú szonda nagyon nagy, 0 és 300 °C közötti hőmérséklet-tartományt és 1 °C-os pontosságot biztosít. A ThermoPro TP25H hőmérővel a legjobb kezekben vannak az ételeid. Amikor nem használod a ThermoPro TP25H hőmérőt, nem kell aggódnod a konyhában szanaszét heverő tartozékok miatt. A szondatekercselő szépen tárolja a vezetékeket, így azok nem foglalnak túl sok helyet, és nem keverednek bele más konyhai eszközökbe.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez, Főzéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 300 °C
Min. hőmérséklet 0 °C
Funkciók Időzítő, Hangjelzés, Mértékegység kiválasztása ° C / ° F, Hőmérséklet beállítása
Felszerelés Háttérvilágítású kijelző
Tápellátás típusa Akkumulátor
Elemek mellékelve IGEN
Szondák száma 4 db
Kód:  DFSE060
Termékszám:  TP-25H

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15