Oldal frissítése

ThermoPro TP01H

2 990 Ft
2 350 Ft áfa nélkül

ThermoPro TP01H

Szeretnél úgy főzni, mint egy profi? A ThermoPro TP01H hőmérővel pontosan megmérheted a húsok vagy a zöldségek hőmérsékletét a tökéletes eredmény elérése érdekében. A ThermoPro TP01H hőmérő a hőmérsékletet -50 és 300 °C között képes mérni 0,5 °C-os pontossággal. A mért értékek másodperceken belül megjelennek egy áttekinthető kijelzőn. A ThermoPro TP01H rögzítő funkcióval rendelkezik az elkészítendő ételek hőmérsékletének biztonságos leolvasásához. A hőmérő kiváló minőségű rozsdamentes acélból és műanyagból készült, és működését egy CR2032 elem garantálja. A ThermoPro TP01H hőmérő megbízhatóan érzékeli a húsok és egyéb különféle nyersanyagok hőmérsékletét.

A ThermoPro TP01H tűs konyhai hőmérő legfontosabb jellemzői

  • A hőmérő a húsok vagy a zöldségek pontos hőmérsékletének méréséhez szolgál
  • -50 és 300 °C közötti hőmérsékletet mér 0,5 °C-os pontossággal
  • A mért értékek áttekinthető kijelzőn jelennek meg
  • A ThermoPro TP01H hőmérő rögzítő funkcióval rendelkezik
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból és műanyagból készült
  • Működését egy CR2032 elem garantálja
  • Színkivitel: ezüst-narancs-fekete
ThermoPro TP01H hőmérő

A ThermoPro TP01H hőmérő hosszú szondával

A hosszú, 5,3" ThermoPro TP01H hőmérő szondájával kellő távolságra lehetsz a forró grilltől. Ez jelentősen csökkenti a kellemetlen balesetek kockázatát.

ThermoPro TP01H hőmérő

Gyors és pontos hőmérő

A ThermoPro TP01H hőmérő a hőmérsékletet -50 és 300 °C között képes mérni 0,5 °C-os pontossággal, mindössze 4-6 másodperc alatt. Garantáltan minden alkalommal pontosan az ízlésednek megfelelő, tökéletesen átsült ételeket érhetsz el.

ThermoPro TP01H hőmérő

A ThermoPro TP01H hőmérő rögzítő funkcióval rendelkezik

Mindig biztonságosan olvashatod le a hőmérsékletet a kijelzőről anélkül, hogy égési sérüléseket kellene kockáztatnod. A ThermoPro TP01H hőmérő megméri a hőmérsékletet, Te rögzíted a mért értéket, majd kényelmesen leolvashatod azt.


Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Sütéshez, Főzéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen
Kód:  DFSE053
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TP-01H

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25