Oldal frissítése

Tescoma PARTY TIME Power grill

4,3 6 értékelés
35 490 Ft

Tescoma PARTY TIME Power grill

Készítse el a legfinomabb és legillatosabb csemegéket kertjének vagy erkélyének kényelmében a kompakt Tescoma Power grill Party Time grillezőn. A termék egyszerű dizájn formájában készült praktikus tál alakban, így tökéletesen tárolható. A csomag tartalmaz praktikus fogókat is, amelyek segítséget nyújtanak a rostély áthelyezésében vagy a készített étel megfordításában. 

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű turbó ventilátor
  • Étel készítésénél a grill nem füstöl
  • Egyszerű és tiszta dizájn
  • Akár 10 óra grillezés
  • Tápegység: 4 AA elem
  • Anyag: fém, acél

Kicsi, de erős

A nagy teljesítményű turbó ventilátornak köszönhetően a grill készen fog állni grillezésre 5 rövid percen belül. A faszenet a ventilátor feletti térségbe töltjük a levehető grillező rostély központi részén keresztül. Ennek köszönhetően egy pillanatra sem kell abbahagynia a grillezést. A széntároló az ételkészítés egész ideje alatt fedővel van zárva, így az étel nedve nem csöpög a szénre, és így nem keletkezik kellemetlen szag, vagy füst. A forró levegő a ventillátorból egyenletesen van elosztva a grill teljes felületén, így a csemege egyenletesen készül. A szabályozón keresztül kényelmesen beállíthatja a hőmérsékletet. A készülék négy AA elemmel van működtetve, így képes működni akár 10 órán át egyhuzamban.

 

Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Faszén tüzelésű
Grill típusa Füstmentes, Hordozható

Anyag

Grillezőfelület anyaga Rozsdamentes acél

Grillfelület méretei

Grillfelület átmérője 35 cm

Grill méretei

Grill magassága 21,5 cm
Grill szélessége 41 cm

Felszereltség

Felszereltség Füstelvezető, Hőszabályzás, Kivehető rács

Tulajdonságok

Programok száma 1
Grillfelületek száma 1

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  TESAC034
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  707210.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10