Oldal frissítése

Tábla 20x30 VW ride

Kiegészítők a termékhez

Tábla 20x30 VW ride

Az Original Ride retro fémtábla stílusos belső dekoráció, vicces és egyedi. A tábla dombornyomott, beleértve a motívumba való beillesztést is, tehát nem csak egy sima nyomtatott lapról van szó. Ez a kiemelkedés hátulról látható. A tábla kitűnik a minőségi kivitelezéssel, a vastag fém alapra nyomtatás megakadályozza ameghajlást. Ez egy német termék (a motívumokat a megfelelő szerzői jogtulajdonosok engedélyével nyomtatják).

A tábla jellemzői:

  • Méretek: 30 x 20 cm
  • Anyaga: acél
  • motívum: VW The Original Ride (piros)

A Retro motívumok ma is nagyon népszerű és gyakran használják a belsőépítészeti dekorációként. Ez az eredeti tábla ideális fali dekor gyanánt, hogy stílusossá és személyessé tegye otthonod. A gyűjteményedet is gazdagíthatod vele. Kényeztesd magad egy csipet nosztalgiával.

Paraméterek

Méret

Magasság 30 cm
Hossz 20 cm

Motívum

Motívum Közlekedési eszközök

Anyag

Anyag Pléh

Rögzítés

Felfogatás típusa Körmökre
Kód:  AUPR2281
Termékszám:  NA22212

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20