Oldal frissítése

Stanley FatMax Xtreme lemezvágó olló

Stanley FatMax Xtreme lemezvágó olló

Nem elégszik meg az átlagos eszközökkel? Ebben az esetben szerezzen be magának egy igazi Stanley FatMax Xtreme lemezvágó ollót. Króm-molibdén acélból kovácsolt élük fogazott, amely megakadályozza az anyag bárminemű csúszását. A titánnal bevont pofák miatt még élesebbek, ezzel egyidejűleg meghosszabbítják élettartamukat, amely 47 ezer munkaciklust bír ki. Ezen olló segítségével viszonylag könnyen fogja tudni vágni a hengerelt acélt (1,2 mm vastagságig), valamint a rozsdamentes acélt is (0,8 mm vastagságig). Ezen felül automatikus zárfeloldóval is rendelkeznek. 

 

Legfontosabb tulajdonságai

  • Valódi lemezvágó olló kiváló minőségű króm-molibdén acélból
  • A titán bevonatú pofák garantálják a nagyobb élességet és a hosszabb élettartamot (akár 47 000 munkaciklus)
  • A fogazott él biztosítja a könnyű használatot
  • Az olló lehetővé teszi a hengerelt acél, illetve a rozsdamentes acél vágását is, továbbá automatikus zárfeloldóval rendelkezik.
 
Kód:  BODK054g
Termékszám:  0-14-208
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10