Oldal frissítése

Shelly Pro 3EM, fogyasztásmérő, 3 csipesz, 120 A, WiFi, LAN, BT

5 7 értékelés
66 290 Ft

Shelly Pro 3EM, fogyasztásmérő, 3 csipesz, 120 A, WiFi, LAN, BT

A Shelly Pro 3EM egy fogyasztásmérő, amellyel nyomon követheted bármely háztartási készülék, elektromos áramkör és irodai berendezés energiafogyasztását. Wi-Fi, Bluetooth és LAN csatlakozási lehetőséget, valamint DIN-felszerelést biztosít. Támogatja az mTLS-t MQTT-hez, HTTP-hez és biztonságos kimenő WebSocketekhez. Ipari szintűbiztonsága lehetővé teszi a felhőinfrastruktúrához való csatlakozást. MODBUS-támogatást is nyújt a feszültség, az áram, a teljesítmény és az energia számára. Ez lehetővé teszi a fogyasztás és a pillanatnyi feszültség-, áram- és teljesítményértékek pontos mintavételezését. A Shelly Pro 3EM mérőműszer képes kiszámítani a kétirányú fogyasztást, minda megtermelt, mind a felhasznált energiát mindhárom fázisban. Beállítható egy 1 fázisú elektromos rendszer három külön áramkörének mérésére.

A Shelly Pro 3EM fogyasztásmérő 3 terminállal 120 A, WiFi, LAN, BT főbb jellemzői 

  • Háromfázisú villanyóra
  • Bármely háztartási készülék, elektromos áramkör és irodai berendezés energiafogyasztásának ellenőrzésére használható
  • Wi-Fi, Bluetooth és LAN csatlakoztathatóságot és DIN-felszerelést biztosít
  • Támogatja az mTLS-t MQTT-hez, HTTP-hez és biztonságos kimenő WebSocketekhez
  • A Shelly Pro 3EM képes kiszámítani a kétirányú fogyasztást
  • Lehetővé  teszi más Shelly eszközök és helyi hálózaton lévő Wi-Fi vezérlését
  • Információt nyújt a nap. vagy szélenergia-rendszerek hatékonyságáról
  • Kompatibilis az Alexa, Google Home, Android és iOS rendszerekkel
  • A hangalapú asszisztenssel kombinálva hanggal vezérelhető

A Shelly Pro 3EM lehetővé teszi más Shelly és Wi-Fi eszközök vezérlését helyi hálózaton

A Shelly Pro 3EM lehetővé teszi más Shelly és Wi-Fi eszközök vezérlését helyi hálózaton. Ezzel beállíthatod a fűtés, hűtés vagy az elektromos járművek töltésének paramétereit. A mérőműszer a nap- vagy szélenergia-rendszerek hatékonyságáról is tájékoztatást nyújt, nemcsak valós időben, hanem az elmúlt 60 nap energiatermeléséről és fogyasztásárólis. A Wi-Fi hatótávolsága beltéren legfeljebb 30 m, kültéren 50 m, míg a Bluetooth hatótávolsága beltéren 10 m, kültéren pedig 30 m.

A Shelly Pro 3EM kompatibilis az Alexa, a Google Home, az Android és az iOS rendszerekkel

A Shelly Pro 3EM kompatibilis az Alexa, a Google Home, az Android és az iOS rendszerekkel. A hangalapú asszisztenssel kombinálva a hangoddal vezérelheted. Támogatja továbbá az MQTT, SmartThings, HomeAssistant, REST, HomeSeer, Homey, Hubitat, ioBroker, SYMCAN, openHAB és egyéb szolgáltatásokat is. Miután letöltötted a Shelly Cloudalkalmazást az okoseszközödre, mindent nyomon követhetsz az alkalmazásban. A Shelly Pro 3EM tökéletes kiegészítője egy okos otthonnak.

Méretek:  
9,4 × 6,9 × 1,9 cm

Tömeg:  
62 g


Kód:  Shell23_001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SHELLY-PRO-3EM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05