Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Scheppach DS 920

4,9 7 értékelés
44 190 Ft

Scheppach DS 920

Gipszkarton vagy polisztirol lapok esetén a festés vagy polírozás előtt időben elő kell készíteni a felületet a felület. Ha nagyobb területről van szó, a felület csiszolása, számos kihívást jelentő anyaggal kell megbirkózni, beleértve a finom port is.

Ez az, amit a Scheppach DS 920 professzionális 710 W megold, 700-1700 fordulat / perc sebességgel. A csiszoló teleszkópos fogantyúval rendelkezik, melynek 170 cm-es kiterjedése van, így még nagyobb távolságokat érhetsz el, ahol csiszolásra van szükség.

Mit gondolsz, mi fog történni a poros felületek csiszolásával? A csiszoló egy 4 méteres szívótömlővel rendelkezik, amely egy hagyományos porszívóhoz csatlakoztatható, ami csökkenti a poros csiszolást.

Érdemes megemlíteni a tépőzár méretét, ami 225 mm. A csiszolópapír cseréje nagyon egyszerű, és akár 6 csiszolópapírt is találhatsz a csomagban. A csiszoló ergonómikus alakú és lágyított csúszásgátló fogantyúkkal rendelkezik, megkönnyítve a munkát.

Fő előnyei

  • Ideális nagy felületek gipszkartonozásához
  • Állítható sebesség
  • Hosszú szívótömlő
  • Teleszkópos fogantyú 170 cm-ig
  • A tépőzáras pad cseréje
  • Ergonomikus kialakítás a kényelmes munkavégzéshez

Paraméterek

Energiafelhasználás

Teljesítményfelvétel 710 W

A csomagolás tartalmazza

Csomag tartalma Csiszolópapír, Elszívó adapter
Papírlapok száma 6 db

Tömeg

Tömeg 4,3 kg

Tápellátás

Tápellátás Hálózati
Kód:  GAR355h2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5903804901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20