Oldal frissítése

Scheppach Basa 3 230V

Ingyenes
szállítás boltjainkba
316 690 Ft

Scheppach Basa 3 230V

A Scheppach BASA 3 szalagfűrész egy professzionális gép, amely a díjnyertes BASA termékcsalád legtöbb egyedi technológiai megoldását tartalmazza. Ez az asztali fűrész tehát sokkal többet nyújt, mint a kategóriájában lévő versenytársai. Az egész a fűrészlap nagyon pontos vezetésével kezdődik három edzett, nagy teherbírású görgőn, az asztal felett és alatt. A szalagot egy nagyméretű, speciálisan centrált és csiszolt, gumibevonatú kerék vezeti pontosan. Ez az egyedülálló Vario Drive állítható sebességű rendszer része. A fűrészlaptartó felső része a vezérlőkerék elforgatásával állítható magasságú. Maga a szalag villámgyorsan cserélhető egy egyszerű, gyorskioldó karral ellátott mechanizmusnak köszönhetően. Masszív asztal alumíniumötvözetből készült, és -8°-tól +45°-ig dönthető.

Az asztal megfelelő alátámasztást biztosít a munkadarabnak, és a felületkezelésnek köszönhetően jelentősen csökkenti a súrlódást, így a munkadarab pontosan mozgatható rajta. A nagy pontosságú vonalzó, amely a skála jobb leolvashatósága érdekében nagyítóval van ellátva, a fűrészlap mindkét oldalára rögzíthető. A fűrész kiváló vágási magassággal és vágási szélességgel is rendelkezik, 205 mm, illetve 306 mm. A szalagfűrész a fűrészporelszívó csatlakoztatásához szükséges csatlakozóval, valamint a könnyű szállításhoz görgőkkel és kihúzható karral ellátott robusztus állvánnyal is fel van szerelve.


Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Fa, Fém, Műanyag
Meghajtás Elektromos
Tulajdonságok Billenőkeret, Szögvonalzó, Tolóütköző
Funkciók fordulatszám szabályozás, a vágási szög beállítása
Konstrukció anyaga Fém
H​álózati feszültség 220 V

Specifikáció

Vágás Hosszirányú, Keresztirányú, Íves
Teljesítmény 800 W
Fordulatszám 750 ford/perc
Min. vágási sebesség 370 m/min
Max. vágási sebesség 750 m/min
Max. vágási magasság 205 mm
Max. vágási szélesség 306 mm
Vágási szög 45 °

Fűrészszalag

Vastagság 3 mm
Szélesség 15 mm
Hossz 236 cm

Méret & súly

Magasság 166 cm
Szélesség 55 cm
Mélység 160 cm
Súly 75 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  SCHEpil04
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  1901503901

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15