Oldal frissítése

Salin Plus utántöltő sóionokkal

18 490 Ft

Salin Plus utántöltő sóionokkal

A Salin Plus egy olyan eszköz, amely a sóbarlanghoz hasonlóan működik.A benne lévő sóionok tisztítják és ionizálják a levegőt.A baktériumokat és allergéneket közvetlenül a levegőben távolítják el, amit különösen a légzőszervi problémákkal küzdő emberek, asztmások és allergiások értékelnek.Ha az ionok kimerültek, a szűrőket rendszeresen cserélni kell a megfelelő működés érdekében.Erre a célra a Salin Plus sóionokat tartalmazó csereblokk használható.


A Salin Plus só-ion csereblokk legfontosabb jellemzői

  • A Salin Plus a sóbarlanghoz hasonlóan működik
  • Sóionokat tartalmaz a levegő tisztítására és ionizálására
  • Baktériumok és allergének eltávolítása közvetlenül a levegőben
  • Amikor az ionok kimerülnek, a szűrőket ki kell cserélni a megfelelő működés érdekében
  • Erre a célra a Salin Plus sóionpótló blokkot használják
  • Az élettartam 4-6 hónap között van meghatározva, a használat intenzitásától függően

Salin Plus csereblokk sóionokkal

A Salin Plus szűrőbetét élettartama a használat intenzitásától függően 4-6 hónap.4 hónapig tart ki egész napos üzemmódban vagy akár 6 hónapig éjszakai üzemmódban.

A SALIN Sóbarlangok díjai

A SALIN-eszközök az EU-ban orvosi orvostechnikai eszközként vannak engedélyezve, és rendelkeznek a szükséges tanúsítással és nyilatkozattal.Számos rangos díjat is nyertek, pl.aranyérmet a brüsszeli Eureka az innováció, a kutatás és az új technológiák világkiállításán, vagy ezüstérmet a genfi Nemzetközi Találmányi Kiállításon.

Kód:  SAL004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6425652000040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15