Oldal frissítése

Ryobi RRS1801M

30 340 Ft

Ryobi RRS1801M

Az elsőrangú Ryobi orrfűrész egyértelmű megoldás különböző anyagú profilok egyszerű és gyors elvágásához. Egy akkus orrfűrészről van szó, amelynek azok fognak örülni, akik különböző helyeken dolgoznak. Nem kell a tápkábel hatótávolságával törődnöd, így komfortosabb lesz a munka. Ráadásul azokon a helyeken is használhatod, ahol nincs elektromos áram. Percenként akár 3100 fordulatra lehet felgyorsítani a fűrészt. A kicsi szerkezetnek köszönhetően össztömege mindössze 1,88 kg, így nagyon könnyű vele dolgozni. Az orrfűrész egyik előnye a hosszabb fűrészlap, amely lehetővé teszi, hogy többféle módon használd a fűrészt. Vágási mélysége fában akár 180 mm.

Szablyafűrész Ryobi RRS1801M ...

A kitűnő Ryobi RRS1801M orrfűrész érdekes sajátságai

  • A kiváló Ryobi akkus orrfűrész hagyományos és nehéz munkákra készült
  • Maximális fordulatszáma 3100 ford/perc
  • Viszonylag könnyű, tömege csak 1,88 kg
  • A fát 180 mm mélyen vágja
  • Előny a fűrészlap nagyon egyszerű cseréje
  • A sebesség elektronikus beállítása miatt is közkedvelt

A nagyszerű Ryobi orrfűrész többet kínál, mint a közönséges vágás

A gyártó gondolt rá, hogy kényelmesen és a biztonságosan dolgozhass a fűrésszel. Biztosan ki fogod használni, hogy különböző fűrészlapokat használhatsz, amelyek megfelelnek a kiválasztott anyagnak. A tartozékokat rögzítő rendszer biztosítja a könnyű beszerelést. A sebesség elektronikus beállításának hála sokféle anyagot lehet nagyon pontosan és gyorsan vágni. A minőségi Ryobi orrfűrész nélkülözhetetlen munkaeszközöd lesz, és falazatot vagy építőanyagokat is vághatsz vele.

Paraméterek

Speciális tulajdonságok

Speciális tulajdonságok a lapok gyors cseréje, elektronikus sebességállítás

Tulajdonságok

Meghajtás Akkus
Fordulatszám 3 100 ford/perc
Rezgéshossz 22 mm
Fa fűrész 180 mm
Tömeg 1,88 kg

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V
Kód:  RYOBI251
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5133001162
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15