Oldal frissítése

Rottner KEYTRONIC 20

5 1 értékelés
50 590 Ft

Rottner KEYTRONIC 20

A kiváló minőségű  Rottner KEYTRONIC 20 kulcstároló széfszekrény rendkívül biztonságos tárhelyet kínál, amelyben akár 20 kulcs is elfér, így hotelek és panziók igényeinek is megfelel. A színes címkék segítségével egyszerűen rendet tarthat a kulcsok között. A széf egyajtós, melynek vastagsága 3 mm, a széf váza pedig 2 mm vastag. Az ajtó speciálisan megerősített tűzálló töltettel is ki van egészítve, így tűz esetén is biztonságos tárhelyet nyújt. 

A nagyméretű billentyűzetnek köszönhetően egyszerűen beírhatja a biztonsági kódot az elektronikus kijelzőn. A széf 100 millió számkombinációt kínál, aminek segítségével akár nyolc számjegyű kódot is megadhat. Az elektronikus zár biztonságos működtetését négy 1,5 V-os elem biztosítja (nem tartozék). Vészhelyzet esetén a széf kinyitható két hengeres kulccsal. 

Egyszerű használat és kezelhetőség

A széf falhoz rögzíthető négy rögzítő furattal, így kezelhetősége rendkívül egyszerű, a csomag pedig egy útmutatót is tartalmaz, amely segít a széf összeszerelésében. Súlya 6,4 kg, színe világosszürke.

Fő jellemzői

  • Robusztus acél váz
  • Elektronikus kijelző 100 millió kombinációval
  • Oldalsó nyithatóság 2 hengeres vészkulccsal kód nélkül
  • Tárolóhely 20 kulcshoz, amelyekhez színes címkék is járnak
  • Külső méretek 300 x 245 x 100 mm-es
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Falba, falra
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Igazolt

Szín

Szín Szürke

Külső méretek

Külső magasság 30 cm
Külső mélység 11 cm
Külső szélesség 24,5 cm
Tömeg 6,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 29,5 cm
Belső szélesség 24 cm
Belső mélység 3 cm
Kód:  ADSF013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T05329
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20