Oldal frissítése

ROJAPLAST CALGARY Nyugágy antracit

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROJAPLAST CALGARY Nyugágy antracit

Nyakadon a nyár, és azon tűnődtél, hogyan tehetnéd még kényelmesebbé a pihenést a kertben? Szerezd be a ROJAPLAST CALGARY kerti nyugágyat antracit színben. Ez a rendkívül kényelmes napozóágy ideális választás mind a kertbe, mind a teraszra vagy a télikertbe. Kimagasló minőségű alumínium szerkezet jellemzi, amit nagy szilárdságú mesterséges rattan anyag fon körül. A ROJAPLAST CALGARY egy UV ellenállású, állítható nyugágy.

A ROJAPLAST CALGARY kerti nyugágy legfontosabb jellemzői

  • ROJAPLAST CALGARY kerti nyugágy mesterséges rattanból
  • Ideális kertbe, teraszra, télikertbe vagy a medencéhez
  • Kiváló minőségű alumínium kivitel
  • Mesterséges rattan antracit színben
  • Állítható hátrész
  • Praktikus cipzáras párna a kényelmes fekvéshez
  • Ellenáll a víznek és a napfénynek

ROJAPLAST CALGARY kerti napágy

A ROJAPLAST CALGARY kerti szék mesterséges, félkör alakú rattanból (6,5 mm) készül. Ez az anyag jól bírja az esőt a kertben, és a télikert páratartalma sem okoz neki gondot.  Szilárd alumínium szerkezetét előbb lefújják, majd egy festés-álló kemencében kiégetik. A prémium minőségű anyagnak köszönhetően ellenáll nem csak a víznek, hanem a - 10 °C-tól + 50 °C-ig terjedő napfénynek is, így hosszú ideig megőrzi antracit színét. A maximális kényelem érdekében a nyugágy 5 cm vastag habszivacs párnával érkezik, amit poliészter anyagú huzat fed (230 g/m2). A párna cipzárral rendelkezik a huzat könnyű mosásához.

Tömeg:
15 kg

Terhelhetőség:
150 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fekete
Anyag Műrattan
Terhelhetőség 150 kg

Méret

Hossz 193 cm
Szélesség 68 cm
Magasság 34 cm
Kód:  ROJ33c7
Termékszám:  1053

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10