Oldal frissítése

Robomow RS 615U

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Robomow RS 615U

Spórolj időt a fűnyírással, és kapcsolódj ki vagy pihenj helyette. A Robomow RS 615U egy modern robotfűnyíró, amely önállóan ápolja a gyepet, és RC modellként távolról is vezérelhető okostelefon alkalmazás segítségével. A modell két nagy teljesítményű motorral és 2 masszív, 28 centiméteres késekkel büszkélkedhet, így a nagyobb gyepet is sokkal kevesebb áthaladással kezeli. Ezenkívül a kés úgy helyezkedik el, hogy a füvet egészen a szélekig le tudja vágni. A fűnyírót ennek köszönhetően 1600 m2-es gyephez ajánljuk, de egyszerű formát, mint például egy futballpálya, akár 3000 m2-ig is képes kezelni.

A Robomow RS 615U robotfűnyíró legfőbb jellemzői

  • Automatikus fűnyírás 1500 m2-ig, egyszerű terület kezelése akadály nélkül akár 3 000 m2-ig
  • 56 cm széles munkaszélesség egészen a szélekig a tökéletes eredmény érdekében
  • Állítható fűnyírási magasság 15 - 60 mm között, és az akár 36%-os (20 fok) emelkedővel is elbír
  • Legfeljebb 3 alzóna és 2 külön zóna nyírása keskeny átjárással
  • Okostelefon alkalmazás a beállítások kezeléséhez és a távirányító beállításához (Bluetooth LE)
  • Esőérzékelő a megfelelő időben történő fűnyíráshoz + ellenállóság eső vagy locsolás esetén...
  • Állítható vágási magasság 20-80 mm között

Bárki számára könnyű telepítés

Mielőtt a fűnyírót először használod, nagyon egyszerű és intuitív telepítésre van szükség. Minden szükséges alkatrészt a csomagban találsz. Használd a mellékelt vonalzót a határoló kábel kifeszítéséhez, jelöld meg a töltőállomás helyét, és csatlakoztasd az állomást a tápegységhez. A kerti bútorok és gyerekjátékok elpakolása után a Robomow RS 615U máris készen áll a használatra. Lemerülés után a határoló kábel segítségével megtalálja a töltőállomást. Az akkumulátorok szándékosan lassan töltenek, hogy olyan sokáig működhessenek, ameddig csak lehet.

Intelligens mozgás a kertben

A Robomow RS 615U robotfűnyíró ütközővel és három kerékkel rendelkezik. Az ütközést a mozgásérzékelő pontosan érzékeli, és a gyep nem sérül meg az irányváltást követően. A fűnyíró nem igényel heti programozást a működéshez. Csak állítsd be a neked megfelelő periódust, és a megadott paraméterek szerint a fűnyíró maga választja ki a tevékenységet úgy, hogy a gyep mindig tökéletesen ápolt legyen.

Otthoni karbantartás

A Robomow RS 615U robotfűnyíró alkatrészei csúcsminőségűek, sőt olyan kiváló tervezéssel büszkélkednek, hogy még a laikusok is cserélni tudják őket. Minden egyes cseréhez egyértelmű oktató videó tartozik, így nem kell időt pazarolnod a szervízben, sőt a szervíz központ távoli segítségnyújtásra is képes. A mobilalkalmazáson keresztül letöltheted a működési adatokat, és diagnosztizálhatod a problémát.


Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 70 perc (1,17 óra)
Töltési idő 110 perc (1,83 óra)

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mobilalkalmazás
Kód:  AMA003e
Termékszám:  ACZ22ASBA-A619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10