Oldal frissítése

Reer SilentGuard Baby pink

5 1 értékelés
10 090 Ft

Reer SilentGuard Baby pink

Védelem az érzékeny gyermekfülek számára. A SilentGuard Baby fülvédő megbízható védelmet nyújt a káros hangok ellen és megelőzi a hallás esetleges károsodását. Minden 80 decibel feletti hang (pl. fűnyírók, tömeg a hoki- vagy focimeccseken) hosszú távon károsan hatnak a hallásra.

A Reer SilentGuard Baby rózsaszín fülvédő legfontosabb jellemzői

  • Tökéletesen illeszkedik, és a mérete változtatható ahogy a gyermek nő
  • Az állítható fejpántnak köszönhetően kényelmes viselet (47-54 cm)
  • Megakadályozza a nyomáspontok kialakulását a gyermek érzékeny fején
  • Nagyon kicsi és könnyű fülvédő
  • Összecsukható kialakítás
  • Bőrbarát és tartós anyagokból készült, könnyen tisztítható
  • Az EN 352-1 szabvány szerint tesztelve

Megbízható védelem

A csecsemők és kisgyermekek hallása még nem teljesen fejlett, ezért különösen érzékenyek a zajra. A 85 decibel feletti zaj, például egy repülőtéren vagy tűzijátékok során, káros a gyermekek érzékeny fülére, és maradandó halláskárosodást okozhat. Ezért a lehető legjobban meg kell védened gyermeke hallását. Minél hangosabb a hang, annál gyorsabban következik be a károsodás. 110 decibel feletti zaj (pl. tűzijáték, autódudálás a közvetlen közelben) azonnali halláskárosodást okozhat. A 25 SNR (Single Number Rating) szigetelő hatásával a fülvédők megbízható védelmet nyújtanak az érzékeny gyermekfülek számára. A 25 SNR értékű csillapítás azt jelenti, hogy a hangerő átlagosan 25 decibellel csillapodik, mielőtt a dobhártyát érné. Ez azt jelenti, hogy a hangos zajok általában ártalmatlan szintre (80 decibel alá) csökkennek.

Nagyfokú kényelem

A tépőzáras fejpántnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és együtt nő a gyermekkel. A puha, rugalmas fejpánt a tépőzárnak köszönhetően rugalmasan állítható. A fejpánt egyedileg beállítható a gyermek fejméretéhez, így az ütődések nélkül szilárdan illeszkedik, és így optimális kényelmet biztosít. A puha és vékony fejpánt még az alvó gyermekeket sem zavarja. Nagyon kényelmes viselet a könnyű és puha fülkagylónak köszönhetően. A védő formája pontos illeszkedést biztosít a kisgyermekek fülén. A különösen könnyű, zajcsökkentő anyagok használatának köszönhetően a hallásvédők extra könnyűek és nagyfokú kényelmet biztosítanak. A puha, bőrbarát fülhallgató különösen kényelmes. Mivel a fülvédők nincsenek fixen a fejpánthoz rögzítve, hanem rugalmasan mozgathatók, mindig pontosan a fülre lehet őket helyezni.

Alkalmas:
A SilentGuard termékek között megtalálhatók 12 hónapos csecsemők számára készült hallásvédők, valamint iskolások számára készült modellek is. Míg a SilentGuard Baby optimálisan a kicsik (12-24 hónapos korig) igényeihez lett tervezve, a növelhető méretű SilentGuard Kids 24 hónapos és idősebb gyermekek számára alkalmas. Mindkét modell kék és rózsaszín színben kapható. Részletek: - megbízható védelem a káros hangok ellen (SNR=25).

Paraméterek

Típus

Típus Kagyló
Alkalmas Gyerekek
Használat Többszöri használat

Hangcsillapítás

Hangcsillapítás 25 dB

Anyag

Konstrukció anyaga Műanyag
Fülhallgatók/füldugók anyaga Hab

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható

Szín

Szín Rózsaszín

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak, Lányoknak
Alsó korhatár 1 éves kortól

Tanúsítvány

Tanúsítvány EN 352
Kód:  HRAls5015
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4013283530740

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20