Oldal frissítése

REAL PROFI Grillek, sütők, vízforralók, 5 l

14 490 Ft

REAL PROFI Grillek, sütők, vízforralók, 5 l

A REAL Profi tisztítószer csövek, légkeveréses sütők, rácsok és páraelszívók tisztítására szolgál. Összetételének része a nagy mennyiségű lúg, melynek köszönhetően hatékonyan és egyszerűen távolítja el a zsíros szennyeződéseket és az odaégett ételmaradványokat a belső és külső felületekről. Űrtartalma 5 l, használata egyszerű. A REAL Profi tisztítószerrel megbízhatóan tisztíthatod le a sütőket, grilleket és egyéb készülékeket.

REAL Profi grillek, sütők, légkeveréses sütők tisztítására, 5 l - legfontosabb tulajdonságok

  • Tisztítószer sütők, légkeveréses sütők, rácsok és elszívók tisztítására
  • Összetételének nagy része a lúg
  • Hatékonyan és egyszerűen eltávolítja a zsíros szennyeződéseket és az odaégett ételmaradványokat a belső és külső felületekről
  • A REAL Profi tisztítószer használata egyszerű

Összetétel

Nátrium-hidroxid; 5 %-nál kevesebb anionos felületaktív anyag; 5 %-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyag; segédanyagok; víz.
Kód:  CIS2456
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594004372406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15