Oldal frissítése

PowerPlus POWDP50700 Akkus szalagcsiszoló 20 V - akku nélkül

31 990 Ft

PowerPlus POWDP50700 Akkus szalagcsiszoló 20 V - akku nélkül

Használd a PowerPlus POWDP50700 akkumulátoros szalagcsiszoló fa, fém és szintetikus anyagok felújításához, restaurálásához, csiszolásához és sorjamentesítéséhez. A keskeny csiszolószalagoknak és a mozgatható csiszolókarnak köszönhetően még a nehezen hozzáférhető területeket is eléri. A csiszoló percenként 360-800 fordulatszámot kínál, és a sebességet a tetején lévő gombbal könnyen beállítható. A puha markolat kényelmes használatot biztosít, amelyet a zárógomb is segít, amely megakadályozza, hogy a bekapcsológombot nyomva kelljen tartani. Értékelni fogod a csiszolószalag könnyű cseréjét és gyors feszítését is. A tápellátást a DUAL POWER sorozatból származó, 20 vagy 40 V feszültségű akkumulátor biztosítja, amely nem tartozik a csomaghoz. A PowerPlus POWDP50700 akkumulátoros szalagcsiszoló a feladatok széles skálájával megbirkózik.

A PowerPlus POWDP50700 akkumulátoros szalagcsiszoló legfontosabb jellemzői (AKU nélkül)

  • Akkus szalagcsiszoló, amely alkalmas fa, fém és szintetikus anyagok felújítására, restaurálására, csiszolására és sorjamentesítésére.
  • A keskeny csiszolószalagoknak és a mozgatható csiszolókarnak köszönhetően még a nehezen hozzáférhető területeket is eléri.
  • A PowerPlus POWDP50700 360-800 fordulatszámot kínál.
  • Puha markolat biztosítja a kényelmes használatot
  • A csiszolószalag könnyen cserélhető és gyorsan feszíthető
  • A tápellátást a DUAL POWER sorozatból származó, 20 vagy 40 V feszültségű akkumulátor biztosítja, amely nem tartozik a csomaghoz.
  • Színkivitel: fekete-narancssárga

A csiszolószalag méretei:< 45,7 × 1,3 cm

A munkasáv hossza:10 cm

Tömeg:1,1 kg

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 0 kg

Tápellátás

Tápellátás Akkus

Tulajdonságok

Szalag sebessége 800 m/min
Szalag szélessége 13 mm
Szalag hossza 457 mm

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Akkumulátor típusa Li-Ion

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 20 V
Akku program PowerPlus Dual Power
Kód:  PWP213
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  POWDP50700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10