Oldal frissítése

Philips Hue White and Color Ambiance 2pack starter kit + Amazon Echo Dot 3.gen Charcoal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Hue White and Color Ambiance 2pack starter kit + Amazon Echo Dot 3.gen Charcoal

Ebben a praktikus intelligens vezeték nélküli világítás készletben Philips Hue White and Color Ambiance 2pack starter kit és Amazon Echo Dot 3.gen Charcoal okos otthoni asszisztens található. 

Philips Hue egy okos vezeték nélküli fény, amellyel otthoni világításod minden aspektusát irányíthatod okostelefonnal, órával vagy hanggal. A Philips Hue White and Color Ambiance 2 izzót és Hue Bridge-et tartalmaz. A világítást egyedülálló élménnyé alakíthatod fehér vagy színes fényben, és lenyűgöző hatásokat hozhatsz létre. Szinkronizáld a fényeket zenével, tévével, filmekkel és játékokkal, hogy élvezetes élményt nyújtson. 

A Philips Hue White and Color Ambiance 2pack starter kit legfontosabb jellemzői

  • Philips Hue White and Color Ambiance egy intelligens világítási rendszer
  • Két LED izzót és Philips Hue Bridge-t tartalmaz
  • Ezzel alakíthatod fehér vagy színes fényt, és lenyűgöző hatásokat hozhatsz létre
  • Szinkronizálhatod a fényeket zenével, TV-vel, filmekkel és játékokkal
  • Intelligens otthoni világításvezérlés okostelefonnal, órával vagy hanggal
  • Akár 16 millió színt kínál

Hozd létre a megfelelő atmoszférát, és irányítsd a világítást okosan

A Philips Hue használatával szabályozhatod a lámpákat tetszés szerint, és személyre szabott világítási környezetet hozhatsz létre a meleg fehértől a hűvös fényig, akár 16 millió színnel. A Philips Hue sokféle módon vezérelhető. Használd a hivatalos Philips Hue alkalmazást, harmadik féltől származó alkalmazásokat, az Apple Watch intelligens órát vagy akár a hangodat. A Philips Hue együttműködik az Amazon Alexa-val, az Apple Homekit-tel, a Google Asszisztenssel és a Microsoft Cortanával. Így bármelyik szolgáltatást is választod, a Philips Hue reagál.

A tökéletes segéd egy okos otthonhoz, amely mindent megtesz

Az Echo Dot az Amazon harmadik generációs otthoni asszisztense. Ez az okos hangszóró az előző modell összes jellemzőjét átvette, külsőleg megegyezik az elődjével, azonban az új hangszóró formája és hangja nagymértékben megváltozott. Az Amazon Echo Dot korábbi generációjához hasonlóan hangutasításra az Alexa mesterséges intelligencia zenét játszik le, vezérli az okos háztartási készülékeket, telefonhívásokat intéz, hangoskönyveket olvas fel, és még sok másra is képes. Az Amazon Music, a Spotify, a Pandora és más hasonló szolgáltatások segítségével a zene streamelést is élvezheted. A továbbfejlesztett hangszóró gazdagabb és hangosabb hangzást biztosít. 

Az Amazon Echo Dot 3. generációs Charcoal intelligens otthoni asszisztens főbb jellemzői

  • Továbbfejlesztett hangszóró (1,6") és design
  • Hangsegéd Alexa mesterséges intelligenciával
  • Több, mint 10.000 eszközzel kompatibilis
  • Vezeték nélküli WiFi kapcsolat a 2,4 GHz és 5 GHz sávokban
  • Bluetooth és 3,5 mm-es audio jack
  • Hangvezérlés
  • Könnyű beállítás egy mobilalkalmazás segítségével
  • Intuitív működés
  • Méretek 99 × 99 × 43 mm

Az Amazon Echo Dot harmadik generációja megkönnyíti az életedet

Emellett az Alexa még intelligensebb, sőt újabb funkciókkal is bővül - figyeli a napi tevékenységeket, játszhatsz vele és így tovább. Összességében több, mint 50 000 funkciót és parancsot kezel. Az elérhető funkciók folyamatosan bővülnek és frissülnek, amelyeket az Alexa funkció menüjében találsz meg. A 3. generációs Charcoal Amazon Echo Dot mesterséges intelligenciát otthonod minden szobájába eljuttathatod. Az Echo Dot-ot egymással is párosíthatod, illetve Bluetooth hangszóróhoz vagy 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz is csatlakoztathatod. Természetesen a hangszóró mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban támogatja a WiFi-t.

Voice Assistant Aa lexa teljesíti az Ön kívánságát

A 3. generációs Charcoal Amazon Echo Dot és az Alexa mesterséges intelligenciájának segítségével egyszerűsítheted a mindennapi életet - állíts be ébresztőórát, riasztást, hozz létre új naptárbejegyzéseket és emlékeztetőket. Egyszerű parancsokkal az aktuális időjárás-előrejelzést vagy a híreket is elérheted. Az Alexa lehetőségei szinte végtelenek és minden kívánságot teljesítenek. Az Amazon Echo Dot Charcoal több, mint 10 000 SmartHome eszközzel kompatibilis, beleértve a világítást, a termosztátokat, a televíziókat és még sok más készüléket.
Az Amazon Echo Dot 3.gen Charcoal paraméterei és specifikációja:
Kompatibilitás:Amazon Alexa, Bluetooth, WiFi
Tápellátás:
Hálózat
Smart Home asszisztensek:
Amazon Alexa
Bővíthetőség:
Nyitott rendszer
Alkalmazási terület:
Vezérli az intelligens otthoni rendszert
WiFi sávok:
2,4 GHz, 5 GHz
Különleges képességek:
Spotify támogatás, 3,5 mm-es audio kimenet


Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás

Sorozat

Sorozat White and color ambiance
Kód:  PHLhlasist02S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10