Oldal frissítése

PATTEX Univerzális szilikon fehér 280 ml

4,8 29 értékelés
2 590 Ft

PATTEX Univerzális szilikon fehér 280 ml

Ki kell javítani egy repedést a lakásban vagy a kertben? A fehér PATTEX szilikon tömítőanyag a segítségedre lesz. A legjobban a termék sokoldalúságát és tartósságát fogod értékelni. Kültéren, beltéren és szaniter helyiségekben is használható. A tömítőanyag kiválóan tapad a legtöbb nem-porózus felülethez (üveg, porcelán, mázas kerámia, eloxált alumínium,kemény PVC). Nem ajánlott azonban olyan helyeken használni, ahol érintkezésbe kerülhet élelmiszerrel, vagy egészségügyi intézményekben. Más tulajdonságaira is kíváncsi vagy még? Játszva ellenáll a víznek, az ultraibolya sugárzásnak, a penésznek, az öregedésnek, a zsugorodásnak, a repedésnek, a fakulásnak és a magas hőmérsékletnek. A Pattexuniverzális szilikon tömítőanyag a megkeményedés után hosszú időn át rugalmas marad.

A fehér PATTEX univerzális szilikon tömítőanyag fő jellemzői

  • PATTEX fehér szilikon tömítőanyag univerzális használatra
  • Használható kültéren, beltéren és szaniter helyiségekben
  • Jól tapad a nem porózus felületeken - üveg, porcelán, mázas kerámia, eloxált alumínium, kemény PVC
  • A PATTEX univerzális tömítőanyag tartósan rugalmas marad a megkeményedés után
  • Ne használd egészségügyi intézményekben vagy olyan helyeken, ahol étellel érintkezhet
  • Víznek, UV sugárzásnak, penésznek, öregedésnek, zsugorodásnak, repedésnek, kifakulásnak és magas hőmérsékletnek is ellenáll

Használat:
Tisztítsd meg a felületet a portól és a zsírtól. Távolítsd el a kartus tetejét és csavard rá a csőrt. Vágd le a csőr hegyét a javítandó hézag szélességéhez igazodva. Ezután helyezd be a kartust a kinyomópisztolyba, és egyenletesen hordd fel a tömítőanyagot az illesztésekre. A szilikon felületét szappanos vízzelmegnedvesített spatulával simíthatod el.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Funkciók

Funkciók Fugajavító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális
Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 280 ml

Jellemzők

Űrtartalom 280 ml
Típus Gitt

Tulajdonságok

Űrtartalom 280 ml (0,28 l)
Szín Fehér
Kód:  DOMA958
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100907187
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05