Oldal frissítése

PARKLIFE asztal, 80 x130 cm-es, fehér / barna

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PARKLIFE asztal, 80 x130 cm-es, fehér / barna

Ha egy olyan bútort keresel, amelyre a kertben ráteheted az ennivalódat, a könyvedet, vagy bármi egyebedet, akkor a PARKLIFE  összecsukható kerti asztal a tökéletes megoldás. Barna - fehér elegáns stílusával, precíz kidolgozásával azonnal magával ragad. Minősített, olajozott akácfából készül a lapja, míg maga a lábazat horganyzott fém, festékporos bevonattal. A praktikus PARKLIFE asztal mellé le tudsz ülni a barátaiddal a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Ha nem használod, akkor pedig helyet tudsz megtakarítani, hiszen az egész asztal összecsukható.


A PARKLIFE összecsukható kerti asztal főbb jellemzői

*  Összecsukható asztal, barna - fehér design-nal
*  FSC minősítésű akácfából készül
*  Ideális kiegészítője a kertnek, erkélynek vagy egy lugasnak

Egyszerű karbantartás

A rendszeres tisztítás hosszú időn keresztül kitűnő állapotban tartja az asztalt. A szappanos vizes átmosás könnyen és gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket, az impregnálás pedig megvédi a fa textúráját és szép megjelenését. Amennyiben nem használod az asztalt, javasoljuk, hogy tedd be egy száraz, hűvös helyre!

Méretei:
130 × 80 × 75 cm

Tömege:
22,5 kg



Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Fehér, Barna
Anyag Fa, Fém
Alak Téglalap
Napernyő tartó Nem

Méret

Hossz 130 cm
Szélesség 80 cm
Magasság 75 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható
Kód:  BUTL0034
Termékszám:  10202372

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20